Γενικά

Έβρος: Σφραγίστηκε το διαβατήριο του φερόμενου τζιχαντιστή

Φυλάκιο στην ελληνική πλευρά στα σύνορα Ελλάδος – Τουρκίας, Έβρος EUROKINISSI Οι ελληνικές Αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του φερόμενου τζιχαντιστή αμερικανικής καταγωγής που παρέμεινε στην ουδέτερη ζώνη. Αρχικά είχε δηλώσει πως δεν ήθελε να εισέλθει στην Ελλάδα. news247 11 Νοεμβρίου 2019 19:36 Σήμερα το πρωί, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό…


Φυλάκιο στην ελληνική πλευρά στα σύνορα Ελλάδος - Τουρκίας, Έβρος
Φυλάκιο στην ελληνική πλευρά στα σύνορα Ελλάδος – Τουρκίας, Έβρος

EUROKINISSI

Οι ελληνικές Αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του φερόμενου τζιχαντιστή αμερικανικής καταγωγής που παρέμεινε στην ουδέτερη ζώνη. Αρχικά είχε δηλώσει πως δεν ήθελε να εισέλθει στην Ελλάδα.

news247

Σήμερα το πρωί, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία.

Ο προαναφερόμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς. Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.

Σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω επανήλθε εκ νέου, μόνος του, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία.

SHARE:

Newsletter

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο email σου

ΕΓΓΡΑΦΗ

Πηγή