Γενικά

Έριξε… βόμβα ο Αυγενάκης για την Σούπερ Λιγκ

Superleague: Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκαθάρισε πως υπάρχει δρόμος μέχρι να ξαναρχίσει η αθλητική δράση στη χώρα μας και ξεκαθάρισε πως με τα τωρινά δεδομένα του κορωνοϊού είναι αδιανόητο να συζητάμε για κόσμο στις εξέδρες. Δοκιμάζουμε αυτή τη στιγμή τη λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, είτε ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είτε στους Δήμους,…


Superleague:Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκαθάρισε πως υπάρχει δρόμος μέχρι να ξαναρχίσει η αθλητική δράση στη χώρα μας και ξεκαθάρισε πως με τα τωρινά δεδομένα του κορωνοϊού είναι αδιανόητο να συζητάμε για κόσμο στις εξέδρες.

Δοκιμάζουμε αυτή τη στιγμή τη λειτουργία των αθλητικών μας εγκαταστάσεων, είτε ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είτε στους Δήμους, που είναι η πλειονότητα των εγκαταστάσεων ανήκουν στους Δήμους, είτε στις ομάδες της πρώτης κατηγορίας είτε των άλλων αθλημάτων.

Ξεκινάμε δειλά δειλά να δημιουργήσουμε ένα νέο μοντέλο, μία διαφορετική φιλοσοφία, με κανόνες που δεν υπήρχαν, έχουμε πολλά νέα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, δεν χρειάζονται βιασύνες, δεν είναι ο καλός και ο κακός σε μία ιστορία, ο γρήγορος και ο αργός. Εδώ μπαίνουμε σε μία καινούρια φάση.

Δεν έφυγε ο κορωνοϊός, δεν τελειώσαμε με αυτή την ιστορία, δεν επιτρέπεται χαλαρότητα και φυσικά δεν μπορούμε να συζητήσουμε σε καμία των περιπτώσεων για κόσμο στις κερκίδες ακόμα και στις προπονήσεις. Αυτό το ξεχνάμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Από εκεί και πέρα, ο Λευτέρης Αυγενάκης υπογράμμισε πως δεν μπορεί το κοινό, κάθε πολίτης δηλαδή μεμονωμένα, να προπονείται στα ανοιχτά στάδια σε αυτή την πρώτη φάση της σταδιακής άρσης των μέτρων, ενώ στάθηκε και στις πρωτοβουλίες που πήρε το υπουργείο για τη μάχη κατά του κορονοϊού, αυτή την περίοδο.

Πηγή