Γενικά

Απίστευτες εικόνες: Οι δύο μυστηριώδεις γιγάντιοι κρατήρ? …

Δημοσιεύθηκε: 14.11.2019 | 23:39 Newsit Newsroom Εικόνες που συναρπάζουν. Μία πτήση πάνω από τους κρατήρες που βρίσκονται στην περιοχή της Πέλεης Αργολίδας. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο.Εικόνες μοναδικές… Δύο μυστηριώδεις κρατήρες στην καρδιά της Αργολίδας. Αυτοί οι γιγάντιοι επιβλητικοί κρατήρες προκαλούν δέος στον επισκέπτη.  Ο δυτικός κρατήρας έχει διάμετρο 215 μέτρα και ο ανατολικός 230 μέτρα,…


Δημοσιεύθηκε:14.11.2019 | 23:39

Newsit Newsroom

Απίστευτες εικόνες: Οι δύο μυστηριώδεις γιγάντιοι κρατήρες της Αργολίδας!

Εικόνες που συναρπάζουν. Μία πτήση πάνω από τους κρατήρες που βρίσκονται στην περιοχή της Πέλεης Αργολίδας. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο.

Εικόνες μοναδικές… Δύο μυστηριώδεις κρατήρες στην καρδιά της Αργολίδας. Αυτοί οι γιγάντιοι επιβλητικοί κρατήρες προκαλούν δέος στον επισκέπτη.  Ο δυτικός κρατήρας έχει διάμετρο 215 μέτρα και ο ανατολικός 230 μέτρα, ενώ αν τους δει κανείς από ψηλά,αποτελούν ένα απίστευτο, απόκοσμο, εξωγήινο θέαμα.

Οι επιστήμονες διχάζονται σχετικά με την προέλευσή τους. Άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για δολίνη (κατακρημνισμένη κορυφή σπηλαίου) – σπήλαιο βέβαια δεν βλέπουμε να υπάρχει κοντά και θα πρέπει να ήταν τεράστιο αν υπήρξε-, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κρατήρα από μετεωρίτη, όπως αυτοί που βρίσκονται στο φεγγάρι.

Η απόλυτη σιωπή που επικρατεί στο εσωτερικό τους σπάει μόνο από τα τιτιβίσματα των πτηνών που βρίσκουν καταφύγιο στην όποια βλάστηση υπάρχει στο εσωτερικό τους.

Πηγή