Γενικά

Αυτά είναι τα αξεσουάρ των επερχόμενων OnePlus 8

Στις 14 Απριλίου, η OnePlus θα παρουσιάσει τα επόμενα flagship της. Εκτός από τα OnePlus 8, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα νεά ακουστικά OnePlus Bullets Wireless Z, καθώς και τον OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger.Ο Evan Blass δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν όλα σχεδόν τα αξεσουάρ των OnePlus 8. Αρχικά, έχουμε το screen protector,…


Στις 14 Απριλίου, η OnePlus θα παρουσιάσει τα επόμενα flagship της. Εκτός από τα OnePlus 8, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα νεά ακουστικά OnePlus Bullets Wireless Z, καθώς και τον OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger.

Ο Evan Blass δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν όλα σχεδόν τα αξεσουάρ των OnePlus 8. Αρχικά, έχουμε το screen protector, το οποίο όπως είναι λογικό δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Έπειτα, στις φωτογραφίες βλέπουμε το OnePlus 8 με μία κλασική διάφανη θήκη, την οποία ενδεχομένως θα έχει μέσα στο κουτί.

OnePlus 8 Acces

Το σημαντικότερο στοιχείο που έδωσε ο Evan Blass είναι ο OnePlus Warp Charge 30 Wireless Charger. Το dock επιτρέπει την σχεδόν κάθετη τοποθέτηση του smartphone, διαθέτει ανεμιστηράκι το οποίο βοηθά στη διατήρησει χαμηλών θερμοκρασιών κατά τη φόρτιση, και στην πρόσοψη υπάρχει ένα LED το οποίο προφανώς θα πληροφορεί τον χρήστη για την κατάσταση φόρτισης.

OnePlus 8 Acces

Πηγή