Γενικά

Αυτό δεν το περιμέναμε! Η Xiaomi τρολάρει την Huawei για τα Google Apps με το Xiaomi Mi 10 Pro

Στο κουτί της Ευρωπαϊκής έκδοσης του flagship smartphone της Xiaomi, του Xiaomi Mi 10 Pro υπάρχει η φράση: με εύκολη πρόσβαση στα Google apps που χρησιμοποιείς πιο πολύ. Και κάτι τέτοιο, εύκολα εκλαμβάνεται ως μια τακτική marketing με σκοπό να εκμεταλλευθεί την τρέχουσα δύσκολη κατάσταση της Huawei.Τελικά και οι κινέζοι τρολάρονται μεταξύ τους. Η Huawei…


Στο κουτί της Ευρωπαϊκής έκδοσης του flagship smartphone της Xiaomi, του Xiaomi Mi 10 Pro υπάρχει η φράση: με εύκολη πρόσβαση στα Google apps που χρησιμοποιείς πιο πολύ. Και κάτι τέτοιο, εύκολα εκλαμβάνεται ως μια τακτική marketing με σκοπό να εκμεταλλευθεί την τρέχουσα δύσκολη κατάσταση της Huawei.

Τελικά και οι κινέζοι τρολάρονται μεταξύ τους. Η Huawei βρισκόταν στο μονοπάτι του να αποτελέσει τον κορυφαίο σε πωλήσεις κατασκευαστή, δυστυχώς όμως το trade ban άλλαξε τα σχέδιά της και πλέον χάνει συνεχώς μερίδιο στο χώρο των international shipments. Στο παρελθόν,υπήρχαν κάποιοι τρόποι να περάσεις τα Google apps στο Huawei smartphone σου που δεν είχε, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο πλέον δεν δουλεύει. 

Σχετικό θέμα: Τιμές για Ελλάδα όσον αφορά τα Xiaomi Mi 10 και Xiaomi Mi 10 Pro

Πηγή