Γενικά

Βίντεο

Συγκλονιστικό video από τη στιγμή που ένας άντρας ανασύρεται ζωντανός από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους στο Καράτσι του Πακιστάν. Κόβει την ανάσα η μαρτυρία επιζώντος. news247 23 Μαΐου 2020 12:16 Τουλάχιστον 97 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη συντριβή του Airbus A320 σε συνοικία του Καράτσι στο Πακιστάν. Το μοιραίο αεροσκάφος της εταιρείας Pakistan…


Διάσωση άντρα από τη συντριβή

Συγκλονιστικό video από τη στιγμή που ένας άντρας ανασύρεται ζωντανός από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους στο Καράτσι του Πακιστάν. Κόβει την ανάσα η μαρτυρία επιζώντος.

news247


Τουλάχιστον 97 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη συντριβή του Airbus A320 σε συνοικία του Καράτσι στο Πακιστάν. Το μοιραίο αεροσκάφος της εταιρείαςPakistan International Airlines (PIA)επρόκειτο να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καράτσι όταν παρουσίασε πρόβλημα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε σπίτια.

Το video από τη διάσωση επιζώντος κόβει την ανάσα:

Ο Μοχάμεντ Ζουμπάιρ, που κατάφερε να επιβιώσει από το δυστύχημα περιγράφει στη στιγμή όπου προσπάθησε επιτυχώς να βγει από το αεροπλάνο:“Κανείς δεν γνώριζε ότι το αεροπλάνο επρόκειτο να συντριβεί. Πετούσε ομαλά”.Μετά τη συντριβή του αεροπλάνου, ο Ζουμπάιρ έχασε τις αισθήσεις του, με την περιγραφή όσων ακολούθησαν να συγκλονίζουν:“Άκουγα κραυγές από παντού. Παιδιά και ενήλικες. Το μόνο που έβλεπα ήταν φωτιά. Έβγαλα τη ζώνη και είδα λίγο φως. Έτρεξα προς το φως και χρειάστηκε να πηδήξω τρία μέτρα για ξεφύγω από το σημείο”.

SHARE:

Newsletter

Όλες οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρεις στο email σου

ΕΓΓΡΑΦΗ

Πηγή