Γενικά

Βγήκαν μόλις τα αποτελέσματα των μετεγγραφών – Δες ΕΔΩ αν πήρες μετεγγραφή!

FoititikaNea Newsroom | 12:33 – Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 Ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα των Μετεγγραφών – Δείτε τα ΕΔΩ! Αποτελέσματα Μετεγγραφών: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν ότι το Υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε μόλις ότι τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών θα διαθέσιμα από σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής Μετεγγραφών 2019. Υποβλήθηκαν 10.753 αιτήσεις με μοριοδοτούμενους λόγους (κοινωνικά και…|

Ανακοινώθηκαν τα Αποτελέσματα των Μετεγγραφών – Δείτε τα ΕΔΩ!

Αποτελέσματα Μετεγγραφών: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν ότι το Υπουργείο Παιδείας,ανακοίνωσε μόλις ότι τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών θα διαθέσιμα από σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής Μετεγγραφών 2019.

Υποβλήθηκαν10.753 αιτήσεις με μοριοδοτούμενους λόγους(κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια), από τις οποίες 70 υποβλήθηκαν από φοιτητές που έχουν εισαχθεί στα ΑΕΙ με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, 147 από φοιτητές οι οποίοι δήλωσαν ότι εμπίπτουν στις κατηγορίες της παραγράφου 8 του άρθρου 21 του ν. 4332/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και οι υπόλοιπες 10.536 από φοιτητές οι οποίοι δήλωσαν ότι πληρούν κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Επιπλέον,υποβλήθηκαν3883 αιτήσεις από αδελφούς προπτυχιακούς φοιτητές οι οποίοι πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις του στοιχείου ε) της παρ. 8 του ν.4332/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Μετεγγράφονται:

α)5434 φοιτητές με μοριοδοτούμενους λόγους (κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια), εκ των οποίων οι 145 είναι οι δικαιούχοι της υποπαραγράφου β της παρ. 8 του άρθρου 21 του ν. 4332/2015 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και οι 50 είναι Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, και

β)3868 αδελφοί προπτυχιακοί φοιτητές.

Επιπλέονυποβλήθηκαν52 αιτήσεις από φοιτητές κυπριακής καταγωγής, εκ των οποίων κρίθηκαν επιτυχόντες οι 31.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν νασυνδεθούνστην ειδική εφαρμογή με τους κωδικούς με τους οποίους υπέβαλαν την αίτησή τους μέσω του σχετικού συνδέσμουhttps://transfer.it.minedu.gov.gr.

Ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας θαυποβάλλονταιμέσω της ανωτέρω ηλεκτρονικής εφαρμογής από την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.

Ενημερωθείτεεδώγια την διαδικασίαυποβολής δικαιολογητικών για την ολοκήρωση της μετεγγραφής.

Για την διαδικασία αναγνώρισης μαθημάτωνστους φοιτητές από Μετεγγραφή θα ενημερωθείτεεδώ

Δεύτερηευκαιρίαθα δοθεί στους φοιτητές που έκαναν αίτηση για μετεγγραφή αλλά θα «κοπούν». Σύμφωνα με τηνΕγκύκλιογια τις Μετεγγραφές 2019-2020, θα δοθεί και φέτος το δικαίωμα υποβολής ένστασης στους φοιτητές που δεν θα περάσουν στην πρώτη φάση των μετεγγραφών.

Πιο αναλυτικά εντόςπροθεσμίαςπέντε (5) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των μετεγγραφών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικάένσταση– αίτηση θεραπείας.

Πήρες Μετεγγραφή;Δες τώρα πως θα μετακομίσεις το φοιτητικό σου σπίτι οικονομικά! 

Δεν πήρες Μετεγγραφή; SOS: Δημιουργήθηκε Πλατφόρμα Αναζητήσης Αμοιβαίων Μετεγγραφών

Δείτε ΕΔΩόλα τα τελευταία νέα για τις Μετεγγραφές.

Πηγή