Γενικά

«Δεν υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός υπάρχει τεράστιο πολιτικό συμφέρον»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Στάμος. Ο έμπειρος νομικός τοποθετήθηκε αναφορικά με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στις δικαστικές αίθουσες μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «αέρα» του Metropolis 95.5:  Για ενδεχόμενο υποβιβασμό του Ολυμπιακού: «Δεν πιστεύω ότι το σύστημα θα υποβιβάσει τον Ολυμπιακό καθώς η δημοκρατία μας…


A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Στάμος.

Ο έμπειρος νομικός τοποθετήθηκε αναφορικά με τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στις δικαστικές αίθουσες μεταξύ ΠΑΟΚ καιΟλυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «αέρα» του Metropolis 95.5: 


Για ενδεχόμενο υποβιβασμό του Ολυμπιακού: «Δεν πιστεύω ότι το σύστημα θα υποβιβάσει τον Ολυμπιακό καθώς η δημοκρατία μας είναι αποδυναμωμένη και το ατομικό και κομματικό συμφέρον προβάλλεται έναντι στα όσα πρέπει να συμβαίνουν. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο πλήθος κόσμου να τον ακολουθεί τόσες ημέρες υπήρχαν αφίσες δημοσιογράφων στον Πειραιά και κανένας δεν τον έβγαλε. ΟΒαγγέλης Μαρινάκηςέχει μεγάλη δύναμη και αναμένεται να την αξιοποιήσει στο συγκεκριμένο θέμα».

Ενώ πρόσθεσε στην τοποθέτηση του: «Άλλαξε ο νόμος για τον ΠΑΟΚ για να μην υποβιβαστεί. Οι βουλευτές οφείλουν να υπερασπίζονται τις πόλεις που προέρχονται κάτι το οποίο δεν έκανε κανείς εκτός από τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός καθώς υπάρχει τεράστιο πολιτικό συμφέρον. Αν τιμωρηθεί στο ποινικό δικαστήριο δεν θα μπορέσει να αλλάξει κάτι στο πειθαρχικό της ΕΠΟ».

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πηγή