Γενικά

ΕΕΑ για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: «Διερευνάται η υπόθεση και θα δοθεί προτεραιότητα»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε επίσημα για την καταγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Μετά τη χθεσινή (4/12) προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΕΑ, όπου καταγγέλει σχέση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε επίσημα για την υπόθεση, τονίζοντας ότι ήδη διερευνάται και μάλιστα θα δοθεί προτεραιότητα…

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε επίσημα για την καταγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Μετά τη χθεσινή (4/12) προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΕΑ, όπου καταγγέλει σχέση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε επίσημα για την υπόθεση, τονίζοντας ότι ήδη διερευνάται και μάλιστα θα δοθεί προτεραιότητα λόγω της σοβαρότητάς της. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Κατετέθη χθες (04.12.2019) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καταγγελία από την ΠΑΕ  “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ” κατά των ΠΑΕ  “ΠΑΟΚ”  και “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”.

Η Επιτροπή επελήφθη άμεσα του θέματος και ήδη διερευνάται η υπόθεση, για την οποία θα δοθεί προτεραιότητα ενόψει της σοβαρότητός της, με σκοπό την κατά το δυνατόν ταχύτερη περαίωση της έρευνάς μας.
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  
Νικόλαος Τζουλάκης
                                       

Πηγή