Γενικά

Επεκτείνεται η πρώτη σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare

Μέσα από την ιστοσελίδα της, η Infinity Ward επιβεβαίωσε την επέκταση της πρώτης σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare, η οποία πρόκειται πλέον να ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2020. Έτσι λοιπόν οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν το επίπεδό τους μέσω του υπάρχοντος battle pass, έχοντας επίσης το χρόνο να κερδίσουν κάποια…


Μέσα από την ιστοσελίδα της, η Infinity Ward επιβεβαίωσε την επέκταση της πρώτης σεζόν τουCall of Duty: Modern Warfare, η οποία πρόκειται πλέον να ολοκληρωθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2020.

Έτσι λοιπόν οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν το επίπεδό τους μέσω του υπάρχοντος battle pass, έχοντας επίσης το χρόνο να κερδίσουν κάποια σημαντικά αντικείμενα, όπως το νέο crossbow. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ως προς το πότε το όπλο αυτό θα προστεθεί στο παιχνίδι, ούτε το πόσο δύσκολη θα είναι η απόκτησή του.

Πέρα από αυτό, οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε νέα “remixed” game modes, playlists, cosmetic DLCs στο store του παιχνιδιού και πολλά άλλα. Τέλος, μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, η Infinity Ward υπόσχεται πολλά 2XP, 2X Weapon XP και 2X events. Σας θυμίζουμε οτι το Call of Duty: Modern Warfare κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One και Windows PC.

 

Πηγή