Γενικά

«Εχει εξαιρετική τεχνική ο Μενσά, τόσα ζητάει η Καϊσέρι για να τον δώσει»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της Fanatik, Χακάν Ατασλέρ, και μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μενσά, για τα χρήματα που θέλει η τουρκική ομάδα για να τον παραχωρήσει ενώ σκιαγράφησε τι είδους ποδοσφαιριστής είναι. Μεταξύ άλλων όσα είπε: Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μενσά:…


A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της Fanatik, Χακάν Ατασλέρ, και μίλησε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μενσά, για τα χρήματα που θέλει η τουρκική ομάδα για να τον παραχωρήσει ενώ σκιαγράφησε τι είδους ποδοσφαιριστής είναι.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μενσά: «Είναι πολύ ποιοτικός και συναισθηματικός παίκτης, δεν έχει κρύο αίμα. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα στην ομάδα, επηρεάζεται και αυτός. Δεν είναι ο παίκτης με την καλή φυσική κατάσταση, δεν είναι δυνατός αλλά έχει εξαιρετική τεχνική. Εχει καλά χτυπήματα, βάζει γκολ και δίνει ασίστ. Η ομάδα του είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αυτό τον επηρέασε. Αν θέλει να τον πάρει ο παίκτης θα πρέπει να πληρώσει γιατί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022».

Για το ποσό που θα ζητούσε η Καϊσέρισπορ για να τον παραχωρήσει: «Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν υποβιβαστεί η Καϊσέρισπορ, αλλά τώρα κάτι λιγότερο από 4 εκατομμύρια θα τον έδινε η ομάδα του. Νομίζω πως επειδή έπαιζε και στην Κασίμπασα νωρίτερα, ξέρει το τουρκικό πρωτάθλημα και τον χρειάζεται η Καϊσέρισπορ. Δεν υπάρχει κάτι καινούριο όσον αφορά ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν, κάποια στιγμή η Φενέρ ήθελε να τον αποκτήσει αλλά η πρότασή της δεν ήταν καλή για να τον δώσει».

Για το αν μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε box to box: «Δεν είναι box to box παίκτης, δεν έχει τόσες δυνάμεις. Του αρέσει να σουτάρει από μακριά, σουτάρει στημένα, το λατρεύει, μπορεί η απόδοσή του να έχει αυξομειώσεις από ημίχρονο σε ημίχρονο, όταν παίζει άμυνα παίρνει και αρκετές κάρτες».

Διαβάστε σχετικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πηγή