Γενικά

Η μακροβιότερη σερβιτόρα του Hard Rock Cafe στο Λονδίνο στο πλατό του Αρναούτογλου

Ακόμα μια Πέμπτη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανοίξει το πλατό του και θα υποδεχθεί εκλεκτούς καλεσμένους οι οποίοι θα προχωρήσουν σε ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις. Απόψε, στις 23:45, o Γρηγόρης Αρναούτογλου θα φιλοξενήσει στην εκπομπή «The 2Night Show» την Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός θα μιλήσει για τη γνωριμία με τον σύντροφο της, Δήμο Αναστασιάδη, το πρώτο ραντεβού, τον ερχομό του…


Ακόμα μια Πέμπτη, οΓÏηγόÏης ΑÏναοÏτογλουθα ανοίξει το πλατό του και θα υποδεχθεί εκλεκτοÏÏ‚ καλεσμένους οι οποίοι θα Ï€ÏοχωÏήσουν σε ενδιαφέÏουσες εξομολογήσεις.

Απόψε, στις 23:45, o ΓÏηγόÏης ΑÏναοÏτογλου θα φιλοξενήσει στην εκπομπή «The 2Night Show» τηνΤζένη Θεωνά. Η ηθοποιός θα μιλήσει για τη γνωÏιμία με τον σÏντÏοφο της, Δήμο Αναστασιάδη, το Ï€Ïώτο ÏαντεβοÏ, τον εÏχομό του μονάκÏιβου γιου της, καθώς και για τη μητÏότητα αλλά θα πεÏιγÏάψει και την άψογη σχέση που έχει με την πεθεÏά της.

Στη συνέχεια, στο πλατό θα βÏεθεί ο ΣπÏÏος Χατζηαγγελάκης. Ο ηθοποιός θα μιλήσει για τη συμμετοχή του στην σειÏά «Μην ΑÏχίζεις Την ΜουÏμοÏÏα» ενώ θα αποκαλÏψει πως η Ï€Ïώην σÏντÏοφος του, ΜαίÏη Συνατσάκη υπήÏξε η μοÏσα του στη φωτογÏαφία.

Η επόμενη καλεσμένη του ΓÏηγόÏη ΑÏναοÏτογλου θα ξεσηκώσει με τα… κόλπα της. Η Denize Cassartelli, η κόÏη του ιδιοκτήτη του διάσημου Î¹Ï„Î±Î»Î¹ÎºÎ¿Ï Î¤ÏƒÎ¯Ïκο Medrano. Η ακÏοβάτης και Î¶Î¿Î³ÎºÎ»Î­Ï Î¼Î¹Î»Î¬ για τη ζωή της στο τσίÏκο, τον εÏχομό της στην Ελλάδα αλλά και για την απόφαση της να τα παÏατήσει όλα και να εÏγαστεί ως λουλουδοÏ.

Τέλος, καλεσμένη του ΓÏηγόÏη ΑÏναοÏτογλου, είναι η θÏυλική και μακÏοβιότεÏη σεÏβιτόÏα τουHard Rock Cafeστο Λονδίνο και Ï€ÏέσβειÏα, Rita Gilligan. Η καλεσμένη του θα μιλήσει για τους δεσμοÏÏ‚ που έχει αναπτÏξει με τους πελάτες του Î¼Î±Î³Î±Î¶Î¹Î¿Ï Ï„Î± 45 χÏόνια που βÏίσκεται στο συγκεκÏιμένο πόστο.

ΚΑÎΤΕ LIKE ΣΤΟNEWSBEAST.GR

Πηγή