Γενικά

Η Μισέλ Ουίλιαμς αρραβωνιάστηκε και είναι έγκυος

Σε πελάγη ευτυχία πλέει η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς η οποία αρραβωνιάστηκε με τον σκηνοθέτη Τόμας Κάιλ. Ο Κάιλ την βοήθησε στην φετινή μίνι βιογραφική σειρά «Fosse/Verdon» η οποία αφηγείται την ταραχώδη προσωπική και επαγγελματική σχέση του σκηνοθέτη χορογράφου Μπομπ Φος με τη σύντροφό του, την ηθοποιό και χορεύτρια Γκουέν Βέρτον. Μάλιστα, η 39χρονη Ουίλιαμς και…


Σε πελάγη ευτυχία πλέει η ηθοποιόςΜισέλ Ουίλιαμςη οποία αρραβωνιάστηκε με τον σκηνοθέτηΤόμας Κάιλ.

Ο Κάιλ την βοήθησε στην φετινή μίνι βιογραφική σειρά «Fosse/Verdon» η οποία αφηγείται την ταραχώδη προσωπική και επαγγελματική σχέση του σκηνοθέτη χορογράφου Μπομπ Φος με τη σύντροφό του, την ηθοποιό και χορεύτρια Γκουέν Βέρτον.

Μάλιστα, η 39χρονη Ουίλιαμς και ο 42χρονος Κάιλπεριμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της είπε στο People ότι το «προξενιό» το έκανε η 14χρονη κόρη της ηθοποιού, η Ματίλντα.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τον έρωτά του όταν φωτογραφήθηκε μαζί στοΛονδίνο, όπου η ηθοποιός έχει γυρίσματα για το «Venom 2». Εντοπίστηκε να αγοράζειμωρουδιακάσεμπουτίκτης Seraphine στο Κένσινγκτον.

Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Μισέλ πάνω από έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον indie μουσικό Φιλ Έλβερουμ, το καλοκαίρι του 2018. Ήρεμα χώρισαν οι δυο τους στις αρχές του 2019, αλλά η ηθοποιός είχε πει στο Vanity Fair, λίγο μετά τον γάμο της με τον Έλβερουμ, πωςη σχέση τους πρόσφερε τη «ριζοσπαστική αποδοχή»την οποία αποζητούσε μετά τον έρωτά της με τονΧιθ Λέτζερ,τον πατέρα της Ματίλντα.

«Ποτέ δεν εγκατέλειψα τον έρωτα» είχε πει στο Vanity Fair. «Πάντα λέω στη Ματίλντα “ ο πατέρας σου με αγαπούσε πριν κανείς θεωρήσει ότι είμαι ταλαντούχα ή όμορφη ή ότι είχα όμορφα ρούχα”».

Η Ουίλιαμς και ο Λέτζερ συναντήθηκαν στα γυρίσματα του Brokeback Mountain το 2005. Έβγαιναν μαζί για τρία χρόνια πριν χωρίσουν στα τέλη του 2007, πέντε μήνες πριν βρεθεί νεκρός ο Λέτζερ, τον Ιανουάριο του 2008 από, κατά λάθος, υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μετά τον θάνατό του, κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ιδιωτική ζωή της. Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Λέτζερ, άρχισε να βγαίνει με τον σκηνοθέτηΣπάικ Τζονζαλλά, όπως εξομολογήθηκε αργότερα στο Vogue, συνειδητοποίησε ότιήταν πολύ νωρίς. Συνδέθηκε με τον ηθοποιόΤζέισον Σίγκελτο 2012, τον συγγραφέαΤζόναθαν Σάφραν Φόερτο 2016 και, ακολούθως, με τον επιχειρηματίαAndrew Youmansέως το 2018.

Όταν αποκάλυψε τον γάμο της με τον Έλβερουμ το 2018, δήλωσε στο Vanity Fair πως ανοίχτηκε για την προσωπική ζωή της για να βοηθήσει άλλους: «Στην πραγματικότητα, δεν ήθελα να μιλώ καθόλου γι’ αυτό.Αλλά, αν πρόκειται να βοηθήσει άλλους; Κι αν κάποιος που πάντα ταξίδευε όπως εγώ, που έχει παλέψει όσο εγώ πάλεψα και φαινόταν όπως φαινόμουν εγώ, βρει κάτι που θα τον βοηθήσει;».

«Μην επαναπαυθείτε. Μην επαναπαυθείτε σε κάτι που νιώθετε σαν φυλακή ή είναι κάτι σκληρό ή σας πληγώνει. Αν δεν το νιώθετε για έρωτα, τότε δεν είναι έρωτας» είχε τονίσει η ηθοποιός.

Πηγή