Γενικά

Η Μιχαηλίδου δεν έχει απαντήσεις γιατί είναι οικονομολόγος και… δεν πολιτεύεται (video)

Είναι ομολογουμένως σπάνιο το φαινόμενο ένας ή μία υπουργός να αποφεύγει να τοποθετηθεί σε θέματα της επικαιρότητας. Ακόμα και αν το θέμα «καίει» μια γενικόλογη δήλωση συνήθως τον βγάζει από την «κακοτοπιά»Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, δημιουργεί όμως μία νέα σχολή. Όταν βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το θέμα…


Είναι ομολογουμένως σπάνιο το φαινόμενο ένας ή μία υπουργός να αποφεύγει να τοποθετηθεί σε θέματα της επικαιρότητας. Ακόμα και αν το θέμα «καίει» μια γενικόλογη δήλωση συνήθως τον βγάζει από την «κακοτοπιά»

Η υφυπουργός Εργασίας,Δόμνα Μιχαηλίδου,δημιουργεί όμως μία νέα σχολή. Όταν βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το θέμα που απασχόλησε τους πάντες με τα ρατσιστικά μπάρμπεκιου, τις δηλώσεις Κυρανάκη και το άδειασμα από την Ντόρα Μπακογιάννη, η υπουργός είπε αρχικά, με εμφανώς αμήχανο ύφος,  ότι δεν κατάλαβε την ερώτηση συνέχεια ότι… είναι οικονομολόγος.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, αν και εμφανώς έκπληκτοι από τις απαντήσεις που λάμβαναν, έκαναν τιτάνια προσπάθεια να αποσπάσουν μία δήλωση της υφυπουργού.

Στη συνέχεια, όταν της ζήτησαν να σχολιάσει τιςδηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίουγια τη Λέσβο, ο οποίος δήλωσε ότι «υπάρχει καιμία ανησυχία γιατί αλλοιώνεται ο πληθυσμός,καθώς έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι μετανάστες» και πρόσθεσε ότι το νησί κινδυνεύει να γίνει νέα Ροδόπη, η υφυπουργός απάντησε ότι «εγώ δεν πολιτεύομαι, απλά κάνω τη δουλειά μου»!

Πρέπει να πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ μη- απαντήσεων και μια από τις πλέον αποτυχημένες συνεντεύξεις στην ιστορία, πουδείχνει ότι η υφυπουργός- τουλάχιστον επί της οθόνης «δεν το ‘χει».

Πηγή