Γενικά

Η Samsung απογοητευμένη από τις πωλήσεις των Samsung Galaxy S20 series

Η βιομηχανία των smartphone συσκευών ήδη πλήττεται σημαντικά από τις επιπτώσεις της επιδημίας. Ακόμη και ένας κορυφαίος Android κατασκευαστής με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και πόρους, δεν θα βγει αλώβητος όταν λήξει όλη η ιστορία. Και κάτι τέτοιο, θα συμβεί και με την Samsung.Σύμφωνα με ένα νέο report της εφημερίδας Seoul Economic Daily, η σειρά Samsung…


Η βιομηχανία των smartphone συσκευών ήδη πλήττεται σημαντικά από τις επιπτώσεις της επιδημίας. Ακόμη και ένας κορυφαίος Android κατασκευαστής με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και πόρους, δεν θα βγει αλώβητος όταν λήξει όλη η ιστορία. Και κάτι τέτοιο, θα συμβεί και με την Samsung.

Σύμφωνα με ένα νέο report της εφημερίδας Seoul Economic Daily, η σειρά Samsung Galaxy S20 έχει πουλήσει περίπου μόνο 60% από όσο πούλησε η σειρά S10 πέρυσι. Και τα νούμερα αυτά, θα είναι ακόμη χειρότερα, όταν η εταιρεία προβεί στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων.

Πάντως και οι αναλυτές αναφέρονται σε μια δύσκολη εικόνα για την εταιρεία από εδώ και στο εξής. Οι μετοχές θα συνεχίσουν να σημειώνουν πτώση, ενώ πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη δει πτώση 1.75%  στην αξία market share.

Πηγή