Γενικά

Θετική στον κορονοϊό νοσηλεύτρια στο «Έλενα»

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε νοσηλεύτρια στο μαιευτήριο «Έλενα» και μετά την ιχνηλάτηση δεκατέσσερις εργαζόμενοι στο νοσοκομείο μπήκαν σε καραντίνα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη την ΠΟΕΔΗΝ, η νοσηλεύτρια εργάζεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και εμφάνισε συμπτώματα την περασμένη Παρασκευή. Υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι κατά τις νυχτερινές ώρες δεν…Θετική στονκοÏονοϊόβÏέθηκε νοσηλεÏÏ„Ïια στο μαιευτήÏιο «Έλενα» και μετά την ιχνηλάτηση δεκατέσσεÏις εÏγαζόμενοι στο νοσοκομείο μπήκαν σε καÏαντίνα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλοÏμενη την ΠΟΕΔΗÎ, η νοσηλεÏÏ„Ïια εÏγάζεται στο Τμήμα Επειγόντων ΠεÏιστατικών (ΤΕΠ) και εμφάνισε συμπτώματα την πεÏασμένη ΠαÏασκευή. Υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Η ΠΟΕΔΗΠκαταγγέλλει ότι κατά τις νυχτεÏινές ÏŽÏες δεν γίνεται διαλογή ασθενών στην Ï€Ïλη του νοσοκομείου, δηλαδήοι ασθενείς να οδηγοÏνται στα «επείγοντα» χωÏίς θεÏμομέτÏησηκαι συμπλήÏωση του ÏƒÏ‡ÎµÏ„Î¹ÎºÎ¿Ï ÎµÏωτηματολογίου, με αποτέλεσμα να δημιουÏγείται συνωστισμός.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση αναφέÏουν πως στο ίδιο νοσοκομείο υπάÏχει Ï€Ïόβλημα με τα κλιματιστικάπου είναι παλαιάς τεχνολογίας και δεν υποβληθεί στην κατάλληλη συντήÏηση, Ï€ÏοβληματισμοÏÏ‚ τους οποίους θα θέσουν σήμεÏα σε συνάντηση που θα έχουν με την αÏμόδια πεÏιφεÏειακή διεÏθυνση υγείας.

Όσον αφοÏά την ποÏεία της εξάπλωσης του Î¹Î¿Ï ÏƒÏ„Î· χώÏα μόλις κατά δÏο αυξήθηκαν το τελευταίο 24ωÏο τα επιβεβαιωμένα κÏοÏσματα στη χώÏα μας. Άλλοι τέσσεÏις άνθÏωποι έφυγαν από τη ζωή ανεβάζοντας στους 179 τους θανάτους στη χώÏα.

(φωτογÏαφία αÏχείου)

ΚΑÎΤΕ LIKE ΣΤΟNEWSBEAST.GR

Πηγή