Γενικά

Καιρός

Την ώρα που ο καιρός έχει ήδη αρχίσει να επιδεινώνεται σε πολλές περιοχές της χώρας, ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί στην ανάρτησή του για «παγωμένη βροχή», κυρίως σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου«Προσοχή σ’ αυτούς που βρίσκονται ή κινούνται στα ορεινά της δυτικης Μακεδονίας (πάνω περίπου από τα 1000 μέτρα) στο φαινόμενο…


Την ώρα που ο καιρός έχει ήδη αρχίσει να επιδεινώνεται σε πολλές περιοχές της χώρας, ογνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί στην ανάρτησή του για «παγωμένη βροχή», κυρίως σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Προσοχή σ’ αυτούς που βρίσκονται ή κινούνται στα ορεινά της δυτικης Μακεδονίας (πάνω περίπου από τα 1000 μέτρα) στο φαινόμενο της παγωμένης βροχής (black ice) . Και τι σημαίνει αυτό? Η βροχή που πέφτει συναντά το παγωμένο έδαφος καθώς η θερμοκρασία στην περιοχή γύρω και λίγο κάτω από το μηδέν, και σαν κερί παγώνει ακαριαία κάνοντας το οδόστρωμα επικίνδυνα ολισθηρό δημιουργώντας ένα στρώμα πάγου σε δρόμους, και άλλες επιφάνειες όπως αυτοκίνητα κλπ! Σε λίγη ώρα στην περιοχή θα προστεθούν και εκατοστά χιονιού κάνοντας το οδόστρωμα ακόμα πιο επικίνδυνο!»

Δείτε επίσης το βίντεο που ακολουθεί που συνόδευσε την ανάρτησή του:

Δείτε όλες τις τελευταίεςΕιδήσειςαπό την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοNewsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προσοχή τις επόμενες ώρες! Χιόνια και παγετός – Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά (χάρτες)

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ποιοι θα πάρουν έως και 1.000 ευρώ

Πηγή