Γενικά

Λίγκα και Αυγενάκης συζήτησαν για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

Χρόνος ανάγνωσης 1’ 31-07-2020 20:22 ΠΡΟΣΩΠΑ Αντιπροσωπεία της Super League παρουσίασε στον Λευτέρη Αυγενάκη σχέδιο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, ενώ στη χώρα πλέον γίνεται υποχρεωτική η μάσκα παντού! Δεν το λες και πολύ μεγάλη συναίσθηση της πραγματικότητας. Το timing δε, μάλλον απλά ατυχές…  Την ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού παρουσιάζουν έξαρση στην χώρα…


Χρόνος ανάγνωσης1’

ΠΡΟΣΩΠΑ

Αντιπροσωπεία της Super League παρουσίασε στον Λευτέρη Αυγενάκη σχέδιο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, ενώ στη χώρα πλέον γίνεται υποχρεωτική η μάσκα παντού!

Δεν το λες και πολύ μεγάλη συναίσθηση της πραγματικότητας. Το timing δε, μάλλον απλά ατυχές… 

Την ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού παρουσιάζουν έξαρση στην χώρα μας, την ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς με έκτακτη εμφάνιση, ανακοίνωσε την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και μείωσε στα 100 άτομα την παρουσία σε γάμους, βαφτίσια, κηδείες, η Super League ανέλυσε το επικαιροποιημένο σχέσιο της για τη σταδιακή παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα στην νέα σεζόν, στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και στον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά!

Κι ο υφυπουργός σε δικό του μήκος κύματος, άκουσε κανονικά το πλάνο, την ώρα που εντείνονται οι ανησυχίες από τις μαζικές συναθροίσεις σε κλειστούς, αλλά και ανοιχτούς χώρους!

Μία κίνηση παράταιρη με την κυβερνητική γραμμή που κοιτάει να αναβάλλει ή να αποθαρρύνει οτιδήποτε περιέχει μαζικές συγκεντρώσεις που μπορούν να διασπείρουν τον ιό, με τον Λευτέρη Αυγενάκη να μοιάζει εντελώς εκτός κλίματος, αποδεχόμενος μία συνάντηση που με ομόφωνη απόφαση είχε ζητήσει η Super League, σε μία περίοδο που ο κορωνοϊός ήταν σε ύφεση.

Το εμπλουτισμένο σχέδιο της Λίγκας λοιπόν εμπεριέχει εμπεριστατωμένα ειδικά πρωτόκολλα και βέλτιστες πρακτικές εφαρμογής τους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η συζήτηση επί του θέματος θα συνεχιστεί εντατικά τις προσεχείς ημέρες, μόλις ολοκληρωθεί και το εξειδικευμένο επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται η Super League.

Παράλληλα, έγινε αναφορά σε επιπλέον κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη του επαγγελματικού αθλητισμού, έπειτα και από την προχτεσινή ψήφιση των διατάξεων για τις μειώσεις στον ΦΠΑ των εισιτηρίων και στην φορολογία συμβολαίων των προπονητών, ώστε να εξομοιωθεί με εκείνη των αθλητών. 

Εκ μέρους της Super League συμμετείχαν ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, η αναπληρώτρια πρόεδρος, Κάτια Κοξένογλου, ο υπεύθυνος ιατρός για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Ξενοφών Ρούσσης και τα μέλη της Επιτροπής, Κώστας Καραπαπάς, Ηλίας Πουρσανίδης, Σωτήρης Μάρκου.

Λίγκα και Αυγενάκης συζήτησαν για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα!

Πηγή