Γενικά

Μάνατζερ Καρέρα: «Θέλει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Χρόνος ανάγνωσης 1’ 06-12-2019 11:48 ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αντρέα Ντ΄ Αμίκο, μάνατζερ του Ιταλού προπονητή, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος αποτελεί την επιλογή του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ, παραδέχθηκε ότι η συμφωνία έχει «κλείσει» και οι συζητήσεις που θα γίνουν απόψε, θα αφορούν στις λεπτομέρειες της συνεργασίας.  «Υπάρχει συμφωνία, απομένουν μόνο λεπτομέρειες για…


Χρόνος ανάγνωσης1’

ΟΜΑΔΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Αντρέα Ντ΄ Αμίκο, μάνατζερ του Ιταλού προπονητή, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος αποτελεί την επιλογή του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ, παραδέχθηκε ότι η συμφωνία έχει «κλείσει» και οι συζητήσεις που θα γίνουν απόψε, θα αφορούν στις λεπτομέρειες της συνεργασίας. 

«Υπάρχει συμφωνία, απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να συζητήσουμε και για να υπογράψουμε. Απόψε το βράδυ, λίγο μετά τις 21:30 (ώρα Ελλάδας) όπως υπολογίζω, θα είμαστε στην Αθήνα. Πραγματικά απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες να συζητήσουμε, υπάρχει συμφωνία» είπε ο Ντ’ Αμίκο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε: «Ο κύριος Καρέρα, γνωρίζει ήδη αρκετά για την ΑΕΚ. Ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό και το πλάνο που υπάρχει. Ξέρει την ομάδα, τους παίκτες, γνωρίζει ότι οι φίλαθλοί της  είναι εκδηλωτικοί, αφοσιωμένοι στην ομάδα και δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Έμαθε επίσης, για το νέο γήπεδο. Όλα αυτά τον κάνουν χαρούμενο και φυσικά ήταν σημαντικά για να πειστεί, προκειμένου να συνεχίζει στην καριέρα του με την ΑΕΚ», πρόσθεσε. 

Στην συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση ο Ντ΄Αμίκο αποκάλυψε εκείνο που θέλει να κάνει ο Ιταλός προπονητής, με την ΑΕΚ: «Θέλει να επιτύχει όπως και στην Σπαρτάκ Μόσχας, θέλει να κάνει πράγματα που έκανε με την ομάδα της Ρωσίας, οδηγώντας την σε επιτυχίες». 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάνατζερ Καρέρα: «Θέλει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Πηγή