Γενικά

Μαρία Σάκκαρη για Τσιτσιπά: Δεν παίζει τίποτα με τον Στέφανο αλλά πότε δεν ξέρεις

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε μεταξύ άλλων η Μαρία Σάκκαρη που βρέθηκε χθες καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» δηλώνοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, ωστόσο, όπως τόνισε «ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει». «Είναι ακριβώς το ίδιο όταν συμβαίνει με δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά, κατευθείαν θα…


Για τονΣτέφανο Τσιτσιπάμίλησε Î¼ÎµÏ„Î±Î¾Ï Î¬Î»Î»Ï‰Î½ ηΜαÏία ΣάκκαÏηπου βÏέθηκε χθες καλεσμένη στον Îίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» δηλώνοντας πως δεν υπάÏχει τίποτα εÏωτικό Î¼ÎµÏ„Î±Î¾Ï Ï„Î¿Ï…Ï‚, ωστόσο, όπως τόνισε «ποτέ δεν ξέÏεις τι σου ξημεÏώνει».

«Είναι ακÏιβώς το ίδιο όταν συμβαίνει με δÏο ηθοποιοÏÏ‚, οι οποίοι είναι Ï€Ïωταγωνιστές σε μια σειÏά, κατευθείαν θα βγουν και θα πουν ότι είναι ζευγάÏι. Είναι ακÏιβώς το ίδιο. Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άντÏα και μια γυναίκα, το θεώÏησαν δεδομένο ότι είμαστε ζευγάÏι. Αυτό ξεκίνησε όταν παίζαμε μαζί διπλά.Εκεί, με αυτό το φιλί που μου έδωσε όταν τελείωσε ο αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό.Του βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί κεÏδίσαμε τον ΦέντεÏÎµÏ ÎºÎ±Î¹ τον κέÏδισε κι εκείνος για Ï€Ïώτη φοÏά, ήταν Ï€Ïιν την ΑυστÏαλία, εκεί φοÏντωσαν όλες οι φήμες.Δεν παίζει τίποτα! Ποτέ δεν ξέÏεις αν θα παίξει κάτι μελλοντικά, δεν ξέÏεις τι σου ξημεÏώνει, δεν ξέÏεις τι θα γίνει όταν φÏγεις από εδώ πέÏα» είπε και συνέχισε:

«ΟΣτέφανοςείναι παιδί θαÏμα. Αυτό που έχει καταφέÏει σε αυτή την ηλικία είναι όχι μόνο αξιοθαÏμαστο, είναι κάτι τόσο διαφοÏετικό που πολλοί λίγοι το έχουν καταφέÏει μέχÏι Ï„ÏŽÏα, πόσω μάλλον από την Ελλάδα. Îομίζω ότι και γι’ αυτόν δεν υπάÏχει ταβάνι, μας το έχει αποδείξει πολλές φοÏές. ΠιστεÏω ότι θα φτάσει στο νοÏμεÏο 1 κάποια στιγμή κι έχει όλα τα Ï€Ïοσόντα. Τσαντίζομαι πάÏα Ï€Î¿Î»Ï Î¼Îµ ανθÏώπους, οι οποίοι, όταν χάνει ένα ματς ή δÏο, που είναι ανθÏώπινο, αμέσως λένε “ήταν φωτοβολίδα, ήταν εκτόξευση” νομίζω ότι είναι Ï€Î¿Î»Ï Î¬ÏƒÏ‡Î·Î¼Î¿ να χαÏακτηÏίζεται έτσι».

«Είμαστε από τα καλÏτεÏα ζευγάÏια στο χώÏο του τένις σήμεÏα γιατί ταιÏιάζει το παιχνίδι μας.Του χÏόνου θα παίξουμε μαζί, διπλό μεικτό, στους ΟλυμπιακοÏÏ‚ Αγώνες,αν όλα πάνε καλά και νομίζω ότι θα έχουμε Ï€Î¿Î»Ï ÎºÎ±Î»Î® επικοινωνία και χημεία μέσα στο γήπεδο», είπε η ΜαÏία ΣάκκαÏη.

ΚΑÎΤΕ LIKE ΣΤΟNEWSBEAST.GR

Πηγή