Γενικά

Μπαράζ υπερπτήσεων: Σε Πάτμο, Χίο και Λέσβο έφτασαν τα τουρκικά μαχητικά

‘Oops!… I Did It Again’, 20th anniversary 21/05/2020, 20:00 ..μην ανησυχείτε, όταν θα βγει κυβέρνηση η ΝΔ με το Κούλης, αυτά θα γίνουν παρελθόν! PS:, πέρα από την πλάκα γιατί πλέον οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους, υπερπτήση πάνω από τα νησιά σημαίνει, σαν να έχει μπει στην πόλη της Καβάλας π.χ, ένας ουλαμός…


‘Oops!… I Did It Again’, 20th anniversary

..μην ανησυχείτε, όταν θα βγει κυβέρνηση η ΝΔ με το Κούλης, αυτά θα γίνουν παρελθόν!
PS:, πέρα από την πλάκα γιατί πλέον οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους, υπερπτήση πάνω από τα νησιά σημαίνει, σαν να έχει μπει στην πόλη της Καβάλας π.χ, ένας ουλαμός με Τουρκικά τανκς και πεζικό και να σουλατσάρει ανενόχλητα…

Νέμεσις

Καλώς ήρθαν. Κακώς τα αφήσαμε να φύγουν…

Εμείς αν συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό τους βλέπω να φτάνουν μέχρι Κέρκυρα.Εν το μεταξύ πρέπει να συνεχίσουν κάποια ( πατριωτικά )κανάλια να προβάλουν πιο πολλές Τούρκικες σειρές για να μας γίνει συνήθεια η κουλτούρα τους.

Σχολιαστής

Μετά την επιτυχία των Τούρκων στην Βόρεια Συρία και στην Λιβύη, όπου με χονδροειδή επιχειρήματα(σε συμπαιγνία με τους Ρώσους)πέταξαν έξω Ευρωπαίους και Αμερικανούς,τίποτα δεν τους συγκρατεί.

Aντι τα αεροσκαφη μας να ειναι στη Λιβυη και να βομβαρδιζουν τις βασεις των τουρκων ,αυτοι πετανε πανω απο την Πατμο, συντομα πανω απο Αιγινα και Πειραια, και το αλλο το ανεκδοτο μας λεει οτι στον 21ο αιωνα δεν υφιστανται casus beli.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απομένουνχαρακτήρες

Πηγή