Γενικά

Ολυμπιακός: Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε τον Ραφίνια στους ερυθρόλευκους

Από τα πλέον επίσημα χείλη της Φλαμένγκο έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) ότι ο Ραφίνια αποτελεί παρελθόν από τη βραζιλιάνικη ομάδα, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο. “Σχετικά με τον Ραφίνια. Έλαβε μια πρόταση από την Ελλάδα, είπε στον ατζέντη του ότι θα αποδεχθεί την πρόταση. Η Φλαμένγκο λυπάται, δεν…

Από τα πλέον επίσημα χείλη της Φλαμένγκο έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) ότι ο Ραφίνια αποτελεί παρελθόν από τη βραζιλιάνικη ομάδα, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο.

“Σχετικά με τον Ραφίνια. Έλαβε μια πρόταση από την Ελλάδα, είπε στον ατζέντη του ότι θα αποδεχθεί την πρόταση. Η Φλαμένγκο λυπάται, δεν ήθελε να χάσει τον παίκτη. Βοήθησε πολύ την ομάδα και ήταν σημαντικός γι’ αυτά που κατακτήσαμε.

Έλαβε μια πρόταση για δύο χρόνια, να παίζει μέχρι τα 37. Επέλεξε να φύγει από την Φλαμένγκο γιατί είχε αυτήν την πρόταση. Υπήρχε αυτή η ρήτρα. Εάν έφθανε πρόταση από την Ευρώπη, θα μπορούσε να επιστρέψει όποτε ήθελε. Ο ίδιος ήθελε να φύγει. Ο Ραφίνια από τις 15:30 (ώρα Βραζιλίας) όταν και πετάμε για την Κουριτίμπα, δεν ανήκει στην ομάδα”.

Λίγο αργότερα ήλθε και η ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομάδας από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.“Η Φλαμένγκο ενημερώνει ότι ο Ραφίνια συμφώνησε για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς μίλησε με Ζεζούς πριν ανάψει “πράσινο” για Ραφίνια
Ραφίνια σε Φλαμένγκο: “Πηγαίνω στον Ολυμπιακό”

Πηγή