Γενικά

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι

Στο Βόλο παίζει το τελευταίο παιχνίδι για το 2019 ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται αυτούς που τον πηγαίνουν από επιτυχία σε επιτυχία. Χαίρεσαι να τον βλέπεις τον Ολυμπιακό των τελευταίων αγώνων. Μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και φτάνει σε εύκολες νίκες. Οι Πειραιώτες αυτό θέλουν να κάνουν και στον Βόλο, στο τελευταίο…

Στο Βόλο παίζει το τελευταίο παιχνίδι για το 2019 ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται αυτούς που τον πηγαίνουν από επιτυχία σε επιτυχία.

Χαίρεσαι να τον βλέπεις τονΟλυμπιακότων τελευταίων αγώνων. Μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και φτάνει σε εύκολες νίκες. Οι Πειραιώτες αυτό θέλουν να κάνουν και στον Βόλο, στο τελευταίο τους παιχνίδι για το 2019. ΟΠέδρο Μαρτίνςγνωρίζει καλά πως καμία νίκη δεν έχει κατακτηθεί αν δεν τελειώσει το ματς.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το Βόλο

Έχει φροντίσει επίσης να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους υπενθυμίσει ότι δεν τελείωσε τίποτα ούτε με την πρόκριση επί τουΕρυθρού Αστέρα, ούτε και με τις τελευταίες εμφανίσεις. Για να μείνει αυτή η καλή εικόνα που έχει φτιάξει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περάσει και από τονΒόλο.

Υποδοχή με καπνογόνα στην αποστολή του Ολυμπιακού στον Βόλο! (vids)

Στο λιμάνι θεωρούν πολύ κομβικό το παιχνίδι στη Μαγνησία, διότι θεωρούν πως είναι ένα από τα τελευταία ζόρικα στην επαρχία πριν τη μάχη στην Τούμπα. Αν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν και από το Πανθεσσαλικό θα έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στον ΠΑΟΚ πως η κόντρα τους θα πάει μέχρι το τέλος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και σε αυτό το παιχνίδι είναι διατεθειμένος να εμπιστευτεί το σχήμα και τα πρόσωπα που του έχουν φέρει τις άνετες νίκες των τελευταίων αγώνων. Αυτό σημαίνει πως οΣαθα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. ΟΟμάρεπανέρχεται στο δεξί άκρο της άμυνας με τονΤσιμίκανα διατηρεί τη θέση του αριστερά. ΟΣεμέδοεπίσης επανέρχεται στα στόπερ αφού εξέτισε την τιμωρία του με την ΑΕΛ και στο πλευρό του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται οΑβραάμ.

Από τα χαφ θα λείψει ο τραυματίαςΓκιγιέρμεκαι τη θέση του θα πάρει οΚαμαράμε τονΜπουχαλάκηπαρτενέρ. ΟΜασούραςέχει… καπαρωμένη θέση στο ένα άκρο της επίθεσης και από την άλλη όλα δείχνουν πως ο Μπρούνο θα πάρει ξανά φανέλα βασικού. Το δίδυμο στην επίθεση δεν αλλάζει με τονΕλ Αραμπίκαι τονΣουντανίνα παίζουν ξανά μαζί.

Πηγή