Γενικά

Οριστικό: Εκλογές στην ΕΠΟ στις 9 Οκτωβρίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Χρόνος ανάγνωσης 1’ 27-07-2020 18:58 Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε οι εκλογές στην Ομοσπονδία, να διεξαχθούν στις 9 Οκτωβρίου 2020. Η πρόσφατη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού ο οποίος ζητούσε εκλογές στην Ομοσπονδία, τον Αύγουστο του 2021, άνοιξε το δρόμο. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που…


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Χρόνος ανάγνωσης1’

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε οι εκλογές στην Ομοσπονδία, να διεξαχθούν στις 9 Οκτωβρίου 2020.

Η πρόσφατη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού ο οποίος ζητούσε εκλογές στην Ομοσπονδία, τον Αύγουστο του 2021, άνοιξε το δρόμο.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδριάζει αυτή την ώρα, αποφάσισε λοιπόν, τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών στις 9 Οκτωβρίου, για τις οποίες πάντως, απαιτείται και τροπολογία από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Πρόκειται για άλλη μια ήττα του Ολυμπιακού, ο οποίος αν και ήθελε την παραμονή του Γραμμένου στην ΕΠΟ για ακόμη ένα χρόνο, θεωρώντας ότι η θητεία του ξεκίνησε μετά την ΠΔΕ, πρόσφατα με ανακοίνωση του, ζήτησε την παραίτηση του!

Η ΕΠΟ πάντως, μπαίνει σε προεκλογική περίοδο…

Λίγη ώρα αργότερα, βγήκε και η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα συγκληθεί την Παρασκευή 09 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10πμ στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Οριστικό: Εκλογές στην ΕΠΟ στις 9 Οκτωβρίου

Πηγή