Γενικά

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκαλύπτει γιατί επέστρεψε στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήταν έτοιμος να παραιτηθεί από την κινηματογραφική σειρά Τζέιμς Μποντ προτού αποφασίσει να επιστρέψει για την τελευταία ταινία. Ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ότι θα προτιμούσε να «κόψει τις φλέβες του» από το να επιστρέψει ως Βρετανός κατάσκοπος μετά τα γυρίσματα του «Spectre» το 2015, θα…

ΟΝτάνιελ Κρεγκαποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήτανέτοιμος να παραιτηθείαπό την κινηματογραφική σειράΤζέιμς Μποντπροτού αποφασίσει να επιστρέψει για την τελευταία ταινία.

Ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ότιθα προτιμούσε να«κόψει τις φλέβες του» από το να επιστρέψει ως Βρετανός κατάσκοπος μετά τα γυρίσματα του «Spectre» το 2015, θα εμφανιστεί στη νέα ταινία «No Time to Die», που παραλίγο να ναυαγήσει μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη, Ντάνι Μπόιλ. 

Ήταν άγνωστο για κάποιο χρονικό διάστημα αν ο Κρεγκ θα επέστρεφε – και ο Άγγλος ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτό οφειλόταν στοντραυματισμόπου υπέστη στα γυρίσματα του «Spectre».

«Τελείωσα τα γυρίσματα της ταινίας με ένασπασμένο πόδι» δήλωσε στο Entertainment Weekly.

«Έπρεπε να θέσω στον εαυτό μου το ερώτημα – ήμουν φυσικά ικανός να κάνω (άλλη ταινία Μποντ) ή ήθελα να κάνω κάτι άλλο; Επειδή το να τηλεφωνείς στη γυναίκα σου λέγοντας “έχω σπάσει το πόδι μου” δεν είναι ευχάριστο».

3 Photos:Ο Κάρολος με τον Ντάνιελ Κρεγκ στα γυρίσματα του νέου BOND

– Πηγή: Chris Jackson/PA via AP

1 of 3

3 Photos:Ο Κάρολος με τον Ντάνιελ Κρεγκ στα γυρίσματα του νέου BOND

– Πηγή: Chris Jackson/PA via AP

2 of 3

3 Photos:Ο Κάρολος με τον Ντάνιελ Κρεγκ στα γυρίσματα του νέου BOND

– Πηγή: Chris Jackson/PA via AP

3 of 3

Ήταν η παραγωγός της κινηματογραφικής σειράςΜπάρμπαρα Μπροκόλιπου έπεισε τον Άγγλο ηθοποιό να υποδυθεί τον 007 για άλλη μια φορά.

«Αισθάνθηκε στο τέλος της τελευταίας ταινίας ότικουράστηκε», ανέφερε η κινηματογραφική παραγωγός.

«Του είπα: “δεν νομίζω,νομίζω ότι υπάρχει και άλλη ιστορίατου Μποντ για να αφηγηθείς“».

«Ευτυχώς συμφώνησε με αυτό» τόνισε η Μπάρμπαρα Μπροκόλι.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιβεβαίωσε στη συνέντευξη ότι τελικά ότι το «No Time to Die» είναι η τελευταία του ταινία Τζέιμς Μποντ.

«Αυτή θα είναι η τελευταία μου περιπέτεια Τζέιμς Μποντ» είπε.

Το «No Time to Die» σε σκηνοθεσία Κάρι Φουκουνάγκα αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την1η Απριλίου.

Πηγή