ΟΣοφιάν Μπουφάλπαραμένει ψηλά στημεταγραφικήλίστα τουΟλυμπιακού, που κάνει μεγάλη προσπάθεια να τον αποκτήσει, αλλά δεν «παίζει» μόνος του.
Ο περιζήτητος Μπουφάλ και η «μάχη» του Ολυμπιακού

ΤονΣοφιάν Μπουφάλέχει βάλει στο… μάτι οΟλυμπιακόςγια να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ένα ζογκλέρ με τρομερά χαρακτηριστικά. Μάλιστα όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι πρόκειται για παίκτη καλύτερο από τον Ποντένσε.

Η ιστορία για τον Μπουφάλ είναι γνωστή με τηΣαουθάμπτοννα μη σκοπεύει να του ανανεώσει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ενώ και ο ίδιος αναζητά μία αλλαγή στην καριέρα του. Στους “Αγίους” είχε κοστίσει 18 εκατ. ευρώ η αγορά του παίκτη, αλλά πλέον θέλουν απλά να φύγει από το ρόστερ τους.

Σε Μαρόκο και Γαλλία φιλοξενούν ρεπορτάζ για τον Μπουφάλ σύμφωνα με τα οποίαο Ολυμπιακός έχει προσφέρει 4 εκατ. ευρώγια την αγορά του ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, ενώ και η Σαουθάμπτον φέρεται να έχει αλλάξει τις απαιτήσεις της. Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προσφέρει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστήτριετές συμβόλαιο με 1,7 εκατ. ευρώ. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός παλεύει τον Μαροκινό, αλλά δεν είναι εύκολο. Υπάρχει εμπλοκή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.Η Μπέτις είναι μία από αυτές, αλλά όπως έχουμε αναφέρει τον θέλει δανεικό.Στο… κόλπο έχουν μπει κι άλλες ισπανικές ομάδες, αλλά τα ονόματα τους δεν έχουν διαρρεύσει. Ο Μπουφάλ φέρεται να “ψήνεται” για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία, αφού γνωρίζει το πρωτάθλημα από το πέρασμα του από τη Θέλτα. Επίσης και η Τραμπζονσπόρ ασχολείται σοβαρά με τον ποδοσφαιριστή. Με λίγα λόγια πρόκειται για μία περίπλοκη υπόθεση, η οποία θέλει ακόμη χρόνο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σαςΑκολουθήστε το ΦΩΣ στο Facebook