Γενικά

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για την αμοιβή του από το τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε Σπίτι”

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για την αμοιβή του από το τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε Σπίτι” Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για την αμοιβή του από το τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε Σπίτι” Ελευθερια Γιαλταδη Lifestyle 30/03/20 09:30 Στο τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε Σπίτι» πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει δεχτεί πλήθος αρνητικών σχολίων σχετικά με…Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για την αμοιβή του από το τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε Σπίτι”

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά για την αμοιβή του από το τηλεοπτικό σποτ του “Μένουμε Σπίτι”
Lifestyle
Στο τηλεοπτικό σποτ «Μένουμε Σπίτι» πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει δεχτεί πλήθος αρνητικών σχολίων σχετικά με την αμοιβή που πήρε για το συγκεκριμένο βίντεο.

Ο ίδιος ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με μια ανάρτησή του στο facebook, αποκαλύπτει πως δεν πήρε χρήματα για το σποτ του «Μένουμε Σπίτι».

«Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και τους «φίλους» ότι για το διαφημιστικό σποτάκι για τον κορωνοϊό δεν πήρα αμοιβή.

Ευχαριστώ.

Σπύρος Παπαδόπουλος

Υ.Γ.: Δεν ξέρω αν πήρε αμοιβή ο φοβερός πιτσιρικάς που με μιμείται. Να το… ψάξουμε», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

spiros.jpg

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πηγή