Γενικά

Ο ταχύτητες φόρτισης του Samsung Galaxy S20 Ultra με τον φορτιστή του κουτιού

Το Samsung Galaxy S20 Ultra έρχεται με έναν γρήγορο φορτιστή στο κουτί, αλλά πόσο γρήγορος είναι αυτός για την φόρτιση της μπαταρίας των 5.000 mAh. Το phonearena.com μέτρησε τις ταχύτητες φόρτισης του Galaxy S20 Ultra με τη χρήση του φορτιστή που βρίσκεται στο κουτί, και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η ιστοσελίδα, τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά.Ο…


Το Samsung Galaxy S20 Ultra έρχεται με έναν γρήγορο φορτιστή στο κουτί, αλλά πόσο γρήγορος είναι αυτός για την φόρτιση της μπαταρίας των 5.000 mAh. Το phonearena.com μέτρησε τις ταχύτητες φόρτισης του Galaxy S20 Ultra με τη χρήση του φορτιστή που βρίσκεται στο κουτί, και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η ιστοσελίδα, τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά.

Ο φορτιστής που θα πάρεις με το Ultra είναι των 25w και που χρησιμοποιεί ένα USB C connection στον αντάπτορα, επομένως έχεις και ένα USB-C to USB-C καλώδιο με αυτό. Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα του άρθρου. Οι ταχύτητες φόρτισης του Samsung Galaxy S20 Ultra με τον 25watt φορτιστή:

  • σε 15 λεπτά: 32%
  • σε 30 λεπτά: 62%
  • σε 45 λεπτά: 89%
  • σε 59 λεπτά: πλήρως φορτισμένο (100%)

Με λίγα λόγια, η πλήρης φόρτιση χρειάζεται λιγότερο από μια ώρα, ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεδομένης της μεγάλης μπαταρίας των 5.000 mAh εντός του Ultra. Μπορείς επίσης να έχεις ακόμη και πιο γρήγορες ταχύτητες στο S20 Ultra, αν αγοράσεις τον φορτιστή που πωλείται ξεχωριστά των 45watt.

Πηγή