Γενικά

Ο φόβος κυριαρχεί στο trailer του The Dark Pictures: Little Hope

Η Bandai Namco Entertainment δημοσίευσε ένα trailer για το νέο κεφάλαιο της σειράς παιχνιδιών The Dark Pictures Anthology, με την ονομασία Little Hope. To Little Hope θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για PC, PlayStation 4 και και Xbox One θα μας μεταφέρει στην εγκαταλελειμμένη πόλη “Little Hope,” που βρίσκονται παγιδευμένοι οι πρωταγωνιστές μας.Βασική αποστολή των…


Η Bandai Namco Entertainment δημοσίευσε ένα trailer για το νέο κεφάλαιο της σειράς παιχνιδιών The Dark Pictures Anthology, με την ονομασίαLittle Hope. To Little Hope θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για PC, PlayStation 4 και και Xbox One θα μας μεταφέρει στην εγκαταλελειμμένη πόλη “Little Hope,” που βρίσκονται παγιδευμένοι οι πρωταγωνιστές μας.

Βασική αποστολή των παικτών στο Little Hope δεν θα είναι μόνο η απόδραση, αλλά και η συμπλήρωση του puzzle που θα αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα φρικτά γεγονότα που συμβαίνουν στην πόλη. Όπως και με το Man of Medan, το Little Hope θα έχετε τη δυνατότητα να το απολαύσετε σε solo ή co-op multiplayer.

 

Πηγή