Γενικά

Ο Batman έπεσε από τη μηχανή του στη διάρκεια των γυρισμάτων (vid)

Ακόμη και ένας… Batman χάνει τον έλεγχο της μηχανής του όταν το οδόστρωμα είναι βρεγμένο! Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ! Λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό πως ο νέος άνθρωπος-νυχτερίδα θα είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον, στο Twitter έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, που πραγματοποιούνται αυτή την…


Ακόμη και ένας…Batmanχάνει τον έλεγχο της μηχανής του όταν το οδόστρωμα είναι βρεγμένο!

  • Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό πως ο νέος άνθρωπος-νυχτερίδα θα είναι ο Ρόμπερτ Πάτινσον, στοTwitterέχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στην -πάντα βροχερή- Σκωτία και συγκεκριμένα στηΓλασκώβη

Και μιλάμε γιααποκαλυπτικό υλικό, αφού μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά ολόκληρη τηνέα στολήτου Batman, αλλά και τημηχανήτου!

Leaked photos reveal the new Batman suit (being worn by Robert Pattinson’s stunt double)
for Matt Reeve’s ‘THE BATMAN’ film.

(#TheBatman #Batman #DC) pic.twitter.com/jtV5m8kwxj

— Inside the Backlot (@InsideBacklot) February 21, 2020

Μια μηχανή, μάλιστα, πουεμφανίζεται να οδηγεί ο Batman πλάι στην Catwoman-την οποία, να θυμίσουμε, θα υποδυθεί η Zoë Kravitz.

Στο τέλος του βίντεο, ωστόσο, είχαμε…σαβούρα, αφού οκασκαντέρτου Batmanέχασε τον έλεγχοκαι έπεσε φαρδύς πλατύς στο οδόστρωμα.

Batman falls off motorcycle during the filming of #Batman pic.twitter.com/4Dj21fF63Y

— classic or nah (@classicornah) February 22, 2020

Πηγή