Γενικά

Παναθηναϊκός: Ζήτησαν συγγνώμη παίκτες και προπονητές!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε απόψε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!  Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότι κανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ…α…


ΟΔημήτρης Γιαννακόπουλοςβρέθηκε απόψε στην προπόνηση τουΠαναθηναϊκούκαι έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας! 

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «αυτό που με έχει ενοχλήσει είναι ότικανείς από εσάς δεν είχε τα αρχ…α να ζητήσει συγγνώμη! Από τον κόσμο και από τη διοίκηση…».

Έπειτα από λίγο, οι προπονητές και οι παίκτες των «πράσινων» ζήτησαν συγγνώμη ως ομάδα και υποσχέθηκαν άμεση βελτίωση ενόψει της συνέχειας!

Με αφορμή, λοιπόν την ήττα από τονΠρομηθέα Πάτραςκαι τον αποκλεισμό από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση: «Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας, όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».

Πηγή