Γενικά

Παναθηναϊκός και Δώνης: Κάθε μέρα πιο κοντά!

Το «Όλα Πράσινα» μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μέλλον του κόουτς Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Τα νέα προϊόντα του PAOSHOP είναι εδώ! Πρόλαβέ τα, με ένα κλικ εδώ. Σε πλήρη συνέχεια των όσων σας έχει μεταφέρει έγκυρα και έγκαιρα το «Όλα Πράσινα» εδώ και περίπου ένα μήνα, είτε μέσω ρεπορτάζ, είτε μέσα…


Το «Όλα Πράσινα» μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μέλλον του κόουτς Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Τα νέα προϊόντα του PAOSHOP είναι εδώ! Πρόλαβέ τα, με ένα κλικ εδώ.

Σε πλήρη συνέχεια των όσων σας έχει μεταφέρει έγκυρα και έγκαιρα το«Όλα Πράσινα»εδώ και περίπου ένα μήνα,είτε μέσω ρεπορτάζ, είτε μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή«Όλα Πράσινα TV»(κάθε Δευτέρα 21:00 – 23:00), τα δεδομένα έχουν ως εξής: όσο οι μέρες περνούν, τόσο οΓιώργος Δώνηςέρχεται όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στονΠαναθηναϊκό!

Η ενδεχόμενη παραμονή του κόουτς, μάλιστα, συγκαταλέγεται ως κι ένας από τους λόγους που για τονΠαναθηναϊκόακούγονται, ακόμη κι εν μέσω πανδημίας,νέα ονόματα υποψηφίων μεταγραφικών στόχων(εσχάτως ψιθυρίστηκε η περίπτωση του Ματίγια από τον Άρη). Διότι ακριβώς όλα συγκλίνουν, στο ότι ο σχεδιασμός θα τρέξει κανονικά απόΡόκα-Δώνη, με τονΈλληνα τεχνικόνα συνεχίζει κανονικά το έργο του στον πάγκο του«Τριφυλλιού». Εκτός απροόπτου, πάντοτε, γιατί σε αυτή την ομάδα τα έχουμε δει κατά καιρούς όλα.

Οι πληροφορίες του «Όλα Πράσινα»αναφέρουν, ότι κάθε μέρα που περνά οΓιώργος Δώνης έρχεται όλο και πιο κοντά στο ευκταίο. Δηλαδή την παραμονή του στο«Τριφύλλι». Και τώρα, ενώ πρωταθλήματα δεν υπάρχουν και ποδόσφαιρο δεν παίζεται, πρέπει να παρθεί μια και καλή η απόφαση να συνεχίσει ο σύλλογος με το«Τρένο»την πορεία του.

20 Μαρτίου 2020, Χρήστος Δημόπουλος στο «Όλα Πράσινα»

Αυτό το διάστημα της διακοπής λόγωκορονοϊού, έχει λειτουργήσει ωφέλιμα στονΠαναθηναϊκόόσον αφορά, τουλάχιστον, τη συγκεκριμένη υπόθεση. Κι αυτό, καθότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές κάθισαν κάτω και χωρίς το όποιο βάρος της αγωνιστικής πίεσης, φαίνεται πως κατάλαβαν στην πράξη το κοινό καλό για το κλαμπ. Ένα καλό που μεταφράζεται, στην διατήρηση τουΓιώργου Δώνηστον«πράσινο» πάγκο.

Τέλος, να επισημάνουμε ότιοι πρόσφατες φήμες περί ενδιαφέροντος του «Τριφυλλιού» για τον Χαβιέρ Ματίγια του Άρη, έρχεται να επιβεβαιώσει σε απόλυτο βαθμότο ρεπορτάζ της 14ηςΜαρτίου του «ΟΠ», όταν είχαμε αναδείξει πως οΒέλεθενδέχεται να μην είναι ο μοναδικός παίκτης των«κίτρινων»τηςΘεσσαλονίκηςπου θα απασχολήσει, ενεργά, τονΤσάβι Ρόκακαι τονΠαναθηναϊκό

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή