Γενικά

Παναθηναϊκός: Στήριξη σε Γιώργο Δώνη αλλά με… καρφιά!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε τη στήριξή της στον Γιώργο Δώνη, χωρίς όμως να παραλείψει να ρίξει και τα… βέλη της για τις δημόσιες τοποθετήσεις του Έλληνα τεχνικού. Το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Δώνη και τις διαφωνίες του με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον…


Παναθηναϊκός: Στήριξη σε Γιώργο Δώνη αλλά με… καρφιά!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε τη στήριξή της στον Γιώργο Δώνη, χωρίς όμως να παραλείψει να ρίξει και τα… βέλη της για τις δημόσιες τοποθετήσεις του Έλληνα τεχνικού.

Το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Δώνη και τις διαφωνίες του με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα στους «πράσινους». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το γυαλί έχει… ραγίσει και δύσκολα θα συνεχίσει ο Έλληνας τεχνικός στον πάγκο του «τριφυλλιού», αφού φαίνεται πως δύσκολα θα μπορέσει να συνεργαστεί πλέον με τη διοίκηση αλλά και το αντίστροφο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πάντως, εξέδωσε την Παρασκευή (21/02) ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τη στήριξή της στον Γιώργο Δώνη, στο πρώτο σκέλος. Στο δεύτερο σκέλος, όμως, υπάρχουν σαφείς… αιχμές για τον Έλληνα τεχνικό και το γεγονός ότι επέλεξε να δημοσιοποιήσει με δηλώσεις του τη διαφωνία που υπάρχει με τη διοίκηση.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει και σέβεται τη θέση του προπονητή της ομάδας, ως εκ τούτου και τον σημερινό προπονητή της, Γιώργο Δώνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε τον στηρίζει, ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αυτός γίνονταν και γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή.

Τέλος οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις».

Πηγή