Γενικά

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του Φερέιρα για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό

Επιμέλεια: Σάββας Τζιομπάνογλου Δημοσίευση: 05 Ιουν. 2020 19:01 Το μήνυμα του Αμπέλ Φερέιρα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (07/06, 19.30) με δύο φωτογραφίες από την Τούμπα. Την ερχόμενη Κυριακή (07/06, 19.30) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Ο Αμπέλ Φερέιρα έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος…


Επιμέλεια:

Το μήνυμα του Αμπέλ Φερέιρα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (07/06, 19.30) με δύο φωτογραφίες από την Τούμπα.

Την ερχόμενη Κυριακή (07/06, 19.30) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Ο Αμπέλ Φερέιρα έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος με δυο συμβολικές φωτογραφίες μια από την άδεια και μια με γεμάτη την Τούμπα.

Ο Πορτογάλος κόουτς συνόδευσε την ανάρτηση του με το παρακάτω κείμενο:“Αυτές οι δύο φωτογραφίες είναι γεμάτες συμβολισμούς. Η μια αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Το γεγονός ότι πρέπει να αγωνιστούμε στην άδεια Τούμπα. Η άλλη φωτογραφία αντιπροσωπεύει κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Μια ολόκληρη πόλη με τον ίδιο στόχο στο μυαλό: τη νίκη. Αυτή την Κυριακή επιστρέφουμε και ξέρουμε ότι θα μας στηρίξετε με κάθε τρόπο”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή