Γενικά

Παρέμβαση: Να μην αναγνωρίσει τον Τίτλο ο Παναθηναϊκός!

Ο αρχισυντάκτης του «Όλα Πράσινα», Άρης Αντωνόπουλος, υπερτονίζει την ανάγκη για απόρριψη και άρνηση αναγνώρισης του Τίτλου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Πρωταθλητής Ελλάδος 2019/20 – Παναθηναϊκός. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα γινόταν λόγος για γνώριμο σκηνικό για τον σύλλογο, για τους φιλάθλους του και για όλους όσοι τον περιβάλλουν. Όμως, αυτή τη φορά τα πράγματα…


Ο αρχισυντάκτης του «Όλα Πράσινα», Άρης Αντωνόπουλος, υπερτονίζει την ανάγκη για απόρριψη και άρνηση αναγνώρισης του Τίτλου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Πρωταθλητής Ελλάδος 2019/20 – Παναθηναϊκός.Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα γινόταν λόγος για γνώριμο σκηνικό για τον σύλλογο, για τους φιλάθλους του και για όλους όσοι τον περιβάλλουν.

Όμως, αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας του κορονοϊού, ενώμε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, με ψήφους12 υπέρκαι1 λευκό(του «Τριφυλλιού») ανακηρύχθηκε πρωταθλητής οΠαναθηναϊκός. Ουσιαστικά, ο«Εξάστερος»κέρδισε ένανΤίτλοπου δεν ήθελε. Το είχαν ξεκαθαρίσει εξ αρχής οι άνθρωποι της ομάδας, ότι οι τροπαιούχοι θα πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους.Το ξεκαθάρισαν ξανά, μετά την απόφαση τουΕΣΑΚΕ.

Οι «πράσινοι» ουδέποτε επιδίωξαν να στεφθούν πρωταθλητές και αυτό σαφέστατα είναι κάτι που τιμά τους ιθύνοντες τηςΚΑΕ, οι οποίοι ενήργησαν με βάση τα ιδεώδη που πρεσβεύει ο σύλλογος που ίδρυσε οΓεώργιοςΚαλαφάτης.

Παρόλα αυτά, η δουλειά έγινε… μισή. ΟΠαναθηναϊκόςναι μεν δεν επιδίωξε σε καμία των περιπτώσεων να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα στις αίθουσες και όχι στα παρκέ, ωστόσο δε, αν θέλει να είναι καθ’ όλα σωστός, δεν θα πρέπει να αναγνωρίσειΠΟΥΘΕΝΑτην απόφαση τουΕΣΑΚΕ. Ο«Σύλλογος Μεγάλος»έχει κάθε δικαίωμα να μην προσμετρήσει τον φετινόΤίτλο, να μην τον αναγνωρίσει και να τον αποκηρύξει.

Με απλά λόγια, τα πρωταθλήματα του«Εξάστερου»να παραμείνουν38. Διότι38είναι αυτά που κατακτήθηκαν από την ομάδα μέσα στα παρκέ, με ολοκληρωμένες όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων.

Συνεπώς, αυτό που επιτάσσουν οι αξίες και τα ιδανικά τουΠαναθηναϊκούδεν είναι άλλο από μια ανακοίνωση, μέσω της οποίας η«πράσινη» ΚΑΕθα ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι οΤίτλοςτηςσεζόν 2019/20δεν θα καταγραφεί στην πλούσια και τίμιαΙστορίατου συλλόγου.

ΥΓ:Δεν ψέγει κανείς τη στάση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξη πρωταθλητή. Οι «πράσινοι» ήταν οι μόνοι που δεν ψήφισαν υπέρ της εν λόγω απόφασης και αυτό δείχνει πολλά. Όμως, η δουλειά δεν έχει τελειώσει εκεί…

Διαβάστε ακόμη…

Πηγή