Γενικά

Πότε αναμένονται οι αποφάσεις για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Οι εμπλεκόμενες πλευρές επρόκειτο να στείλουν την Τρίτη ηλεκτρονικά τα υπομνήματά τους για την εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΟΚ και Ξάνθης και να περιμένουν απόφαση από την 1η Απριλίου και μετά. Τι ζητούν Πανιώνιος και ΑΕΛ. Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες το προεδρείο είχε δώσει σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ…Οι εμπλεκόμενες πλευÏές επÏόκειτο να στείλουν την ΤÏίτη ηλεκτÏονικά τα υπομνήματά τους για την εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΟΚ και Ξάνθης και να πεÏιμένουν απόφαση από την 1η ΑπÏιλίου και μετά. Τι ζητοÏν Πανιώνιος και ΑΕΛ.

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέÏες το Ï€ÏοεδÏείο είχε δώσει σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευÏές (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ και Πανιώνιο) πÏοθεσμία για υπομνήματα μέσω e-mails μέχÏι χθες ΤÏίτη (στις 3 το μεσημέÏι). Αυτό αφοÏά και στις δÏο υποθέσεις. Και του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιό της και την ανάκληση του Ï€Î¹ÏƒÏ„Î¿Ï€Î¿Î¹Î·Ï„Î¹ÎºÎ¿Ï Ï„Î·Ï‚.

Σε σχέση με την ΑΕΛ έχει Ï€ÏοχωÏήσει στις απαιτοÏμενες ενέÏγειες και με ένσταση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας. Ο Πανιώνιος έχει κινηθεί για το ζήτημα του μετοχολογίου της Ξάνθης και φαίνεται πως και και εκείνος και η ΑΕΛ επιζητοÏν τον υποβιβασμό των ΑκÏιτών.

Μετά την κατάθεση των υπομνημάτων οι ομάδες θα Ï€Ïέπει να πάÏουν αÏιθμό Ï€Ïωτοκόλλου, κάτι που για να γίνει βέβαια Ï€Ïέπει να είναι ανοιχτή η αÏμόδια υπηÏεσία της ΕΠΟ, η οποία στην παÏοÏσα φάση δεν μποÏεί να λειτουÏγήσει λόγω κοÏονοϊοÏ. Η ελληνική Ομοσπονδία έχει κλείσει όλες τις υπηÏεσίες της έως και τα τέλη ΜαÏτίου και μετά θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση. ΆÏα λοιπόν στην καλÏτεÏη των πεÏιπτώσεων οι αποφάσεις αναμένονται από την 1η ΑπÏιλίου και μετά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑÎΤΕ LIKE ΣΤΟNEWSBEAST.GR

Πηγή