Γενικά

Σάλος με τις δηλώσεις Μπαλάσκα για τον αστυνομικό που συνελήφθη για ληστείες

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μπαλάσκας καταδίκασε τις πράξεις του συλληφθέντα αστυνομικού, χαρακτηρίζοντάς τις «απαράδεκτες». «Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες». Συμπληρώνοντας και αναφερόμενος πάντα στον συλληφθέντα είπε:  «Όταν…


Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μπαλάσκαςκαταδίκασε τις πράξεις τουσυλληφθέντα αστυνομικού, χαρακτηρίζοντάς τις «απαράδεκτες».

«Δεν μπορεί να αμαυρώνει 57.000 συναδέλφους του. Δεν μπορώ να ακούω ότι αστυνομικός είναι ληστής. Δεν μπορεί να φοράει τη στολή, να παίρνει το υπηρεσιακό όπλο και να κάνει ληστείες σε περιπτεράδες».

Συμπληρώνοντας και αναφερόμενος πάντα στον συλληφθέντα είπε:  «Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, θα περάσεις πολύ όμορφα στη φυλακή».

Επέμεινε, δεν, στην τοποθέτησή του και σε δεύτερη συνέντευξη. που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

 «Θα περάσει όμορφα στη φυλακή, γιατί υπάρχουν άγραφοι νόμοι στις φυλακές. Ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μέσα στη δημοκρατία μας, δυστυχώς όμως παγκοσμίως υπάρχουν για τους παιδεραστές και για τους ληστές αστυνομικούς. Δεν είναι δικό μου θέμα», δήλωσε και εξέφρασε την οργή του για το συμβάν.

Ολοκληρώνοντας διευκρίνισε ότιτέτοιες πρακτικές δεν τον βρίσκουν σύμφωνο, ωστόσο, όπως είπε, «δυστυχώς, έτσι γίνεται».

Η σύλληψη

Πηγή