Γενικά

Τα τέσσερα «φυντάνια» που σκοπεύει να αναβαθμίσει στην πρώτη ομάδα η Μπαρτσελόνα

Στη συνταγή που της χάρισε τόσες επιτυχίες στο παρελθόν, αυτή της αξιοποίησης των παικτών που προέρχονται από τη «Μασία», φέρεται αποφασισμένη να επιστρέψει η Μπαρτσελόνα. Έχοντας θέσει προς πώληση οκτώ συνολικά παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ (Γκριεζμάν, Ράκιτιτς, Βιδάλ, Ουμτιτί, Νέτο, Μπρέθγουεϊτ, Κουτίνιο, Αλενιά) οι «μπλαουγκράνα» σκοπεύουν να αξιοποιήσουν και τα προϊόντα των ακαδημιών τους, πέρα…


Στη συνταγή που της χάρισε τόσες επιτυχίες στο παρελθόν, αυτή της αξιοποίησης των παικτών που προέρχονται από τη «Μασία», φέρεται αποφασισμένη να επιστρέψει η Μπαρτσελόνα.

Έχοντας θέσει προς πώληση οκτώ συνολικά παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ (Γκριεζμάν, Ράκιτιτς, Βιδάλ, Ουμτιτί, Νέτο, Μπρέθγουεϊτ, Κουτίνιο, Αλενιά) οι «μπλαουγκράνα» σκοπεύουν να αξιοποιήσουν και τα προϊόντα των ακαδημιών τους, πέρα από μεταγραφές, για ν’ αναπληρώσουν όποια κενά προκύψουν.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν η «Marca» αναφέρει ότι θα πάρουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες τέσσερις νεαροί παίκτες: Ο γνωστότερος όλων, Ανσού Φατί, ο Ρόναλντ Αραούχο (που επίσης έχει κάνει ντεμπούτο), ο Άλεξ Κολάδο και ο τερματοφύλακας Ινιάκι Πένα.

Πηγή