Γενικά

Τα Xiaomi Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 SE, Mi 9 SE, Mi 9 Lite παίρνουν stable Android 10 με MIUI 11

Μπορεί η Xiaomi να έχει αναβαθμίσει ήδη όλα τα νεότερα smartphones της, αλλά αρκετά παλαιότερα μοντέλα παραμένουν με το παλιό OS. Επιτέλους, ήρθε η σειρά των Mi Series να πάρουν το Android 10-based MIUI 11.Προσοχή, δεν αναφερόμαστε σε τύπου stable εκδόσεις και τα λοιπά, που στην ουσία είναι μασκαρεμένες beta. Όχι, πρόκειται για τις τελικές…


Μπορεί η Xiaomi να έχει αναβαθμίσει ήδη όλα τα νεότερα smartphones της, αλλά αρκετά παλαιότερα μοντέλα παραμένουν με το παλιό OS. Επιτέλους, ήρθε η σειρά των Mi Series να πάρουν το Android 10-based MIUI 11.

Προσοχή, δεν αναφερόμαστε σε τύπου stable εκδόσεις και τα λοιπά, που στην ουσία είναι μασκαρεμένες beta. Όχι, πρόκειται για τις τελικές stable Android 10 εκδόσεις του EMUI 11, οι οποίες πλέον είναι διαθέσιμες στα Mi 8 και Mi 9.

Όπως αναφέρει το XDA Developers, τα Xiaomi Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 SE, Mi 9 SE και Mi 9 Lite πήραν το Android 10. Αν και η ιστοσελίδα παρέχει συνδέσμους λήψης (για τους βιαστικούς) τους μεταφέρουμε και εδώ για δική σας διευκόλυνση. Κάντε κλικ στο μοντέλο του κινητού σας και ακολουθώντας τη διαδικασία του Fastboot περάστε τη νέα ROM.

Xiaomi Mi 8
Xiaomi Mi 8 Pro
Xiaomi Mi 8 SE
Xiaomi Mi 9 SE
Xiaomi Mi 9 Lite

Οι σύνδεσμοι οδηγούν στη λήψη των Global εκδόσεων. Το Mi 8 SE δεν το έχει ακόμη το XDA, οπότε περιμένουμε.

Πηγή