Γενικά

Το Popcorn Time επιστρέφει με την 4η έκδοσή του

Το Popcorn Time, ένα από τα πιο δημοφιλή apps πειρατείας της τελευταίας δεκαετίας, επιστρέφει από τον θάνατο.Το Popcorn Time έκανε το αρχικό του ντεμπούτο το 2014, προσφέροντας στους πειρατές έναν ασφαλή τρόπο για το streaming τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, χωρίς να χρειαστείς να κατεβάσεις αρχεία τοπικά.Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Motherboard, την Τρίτη, μια νέα έκδοση…


  • Το Popcorn Time, ένα από τα πιο δημοφιλή apps πειρατείας της τελευταίας δεκαετίας, επιστρέφει από τον θάνατο.
  • Το Popcorn Time έκανε το αρχικό του ντεμπούτο το 2014, προσφέροντας στους πειρατές έναν ασφαλή τρόπο για το streaming τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, χωρίς να χρειαστείς να κατεβάσεις αρχεία τοπικά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Motherboard, την Τρίτη, μια νέα έκδοση του Popcorn Time έκανε το επίσημο ντεμπούτο της, τις τελευταίες ημέρες. Και όπως συμβαίνει και με τις προηγούμενες, το Popcorn Time 4 είναι εντελώς δωρεάν για κατέβασμα, εύκολο στη χρήση και διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Ο λόγος, που γνώρισε τόσο μεγάλη άνθηση όλα τα προηγούμενα χρόνια, ήταν επειδή απλοποίησε τη διαδικασία προβολή δωρεάν ταινιών και σειρών εντελώς δωρεάν, χωρίς malware, με απλό interface, το οποίο ξεκινούσε να παίζει περιεχόμενο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Να σημειωθεί, ότι η χρήση του παραμένει παράνομη.

Πηγή