Γενικά

Το Xiaomi Mi Band 5 κυκλοφορεί 3 Απριλίου, τα Mi Band 3 και 4 ξεκλειδώνουν υπολογιστές

Η Xiaomi δημοσίευσε μία αφίσα με την οποία ανακοινώνει ότι στις 3 Απριλίου θα αποκαλύψει 22 νέα προϊόντα, στα πλαίσια του φετινού Xiaomi Smart Inn Mi Fan Festival. Φήμες θέλουν η εταιρεία να ανακοινώνει το επόμενης γενιάς smartband που θα είναι το Xiaomi Mi Band 5.Με βάση κάποιες αναφορές, το Xiaomi Mi Band 5 θα…


Η Xiaomi δημοσίευσε μία αφίσα με την οποία ανακοινώνει ότι στις 3 Απριλίου θα αποκαλύψει 22 νέα προϊόντα, στα πλαίσια του φετινού Xiaomi Smart Inn Mi Fan Festival. Φήμες θέλουν η εταιρεία να ανακοινώνει το επόμενης γενιάς smartband που θα είναι το Xiaomi Mi Band 5.

Με βάση κάποιες αναφορές, το Xiaomi Mi Band 5 θα είναι το πρώτο smartband της εταιρείας που θα υποστηρίζει NFC εκτός Κίνας. Επιπλέον, η οθόνη του θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από του προκατόχου του. Συγκεκριμένα από τις 0,95 ίντσες πάμε στις 1,2 ίντσες. Περισσότερες λεπτομέρειες ίσως μάθουμε σε λιγότερο από δύο ημέρες.

Εν το μεταξύ, πρόσφατες αναφορές αποκάλυψαν ότι τα smartband της Xiaomi ξεπέρασαν σε αποστολές τα 100 εκατομμύρια. Οπότε, είναι απόλυτα λογικό το γεγονός ότι η εταιρεία συνεχίζει να τα υποστηρίζει και να τα ενημερώνει με νέο firmware σε τακτά διαστήματα.

Με την τελευταία έκδοση λογισμικού, τα Xiaomi Mi Band 3 και Mi Band 4 αποκτούν ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στον χρήστη να ξεκλειδώνει το laptop του μέσω του smartband που διαθέτει.

Πηγή