Γενικά

Το Xiaomi Mi CC10 Pro aka 10S Pro παίζει να έχει 144MP κάμερα

Οι εταιρείες κυκλοφορούν διαρκώς smartphones με όλο και περισσότερα MP στις κάμερες. Αυτό βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερους ισχυρισμούς ότι ακόμα και τα 64MP είναι υπερβολικά για ένα smartphone. Όπως και να έχει, η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με 144MP κάμερα, ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει ένας leaker.Ο Snapdragon 865 υποστηρίζει αισθητήρες μέχρι 200MP, και σίγουρα…


Οι εταιρείες κυκλοφορούν διαρκώς smartphones με όλο και περισσότερα MP στις κάμερες. Αυτό βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με παλαιότερους ισχυρισμούς ότι ακόμα και τα 64MP είναι υπερβολικά για ένα smartphone. Όπως και να έχει, η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με 144MP κάμερα, ή τουλάχιστον αυτό αναφέρει ένας leaker.

Ο Snapdragon 865 υποστηρίζει αισθητήρες μέχρι 200MP, και σίγουρα η Qualcomm κάτι ξέρει που φρόντισε το flagship SoC της να έχει αυτή τη δυνατότητα. Μάλλον, ήθελε να καλύψει τα νώτα της Xiaomi, η οποία ετοιμάζει το πρώτο smartphone με 144MP κάμερα.

Ο @Sudhanshu1414 αναφέρει ότι το επερχόμενο smartphone μάλλον θα είναι το Xiaomi Mi 10S Pro ή το Xiaomi Mi CC10 Pro. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα Mi CC σχεδιάστηκαν εξ αρχής με γνώμονα της selfie και με έμφαση γενικά στη φωτογραφία. Άρα, δεν είναι διόλου απίθανο η σειρά των Mi CC10 να έχει ένα μοντέλο με 144MP κάμερα.

Τέλος, θα μπορούσε κάλλιστα το Xiaomi Mi 10S Pro να είναι rebrand του Mi CC10 Pro σε κάποιες αγορές.

Πηγή