Γενικά

Τραγωδία στη Λέσβο: «Η γυναίκα δεν μετακινήθηκε καθόλου, έμεινε στο κρεβάτι»

Η φωτιά στο Καρά Τεπέ που στοίχισε τη ζωή μιας 27χρονης Αφγανής μητέρας τριών παιδιών συγκλονίζει, το ίδιο και τα όσα είπε ο Δημήτρης Πατέστος, καρδιολόγος στους «Γιατρούς του Κόσμου». «Πήρε φωτιά το κοντέινερ της οικογένειας, η οποία εξαπλώθηκε και στο διπλανό κοντέινερ. Και τα δύο καταστράφηκαν ολοσχερώς. Η γυναίκα δεν μετακινήθηκε καθόλου, έμεινε στο κρεβάτι…Η φωτιά στο ΚαÏά Τεπέ που στοίχισε τη ζωή μιας 27χÏονης Αφγανής μητέÏας Ï„Ïιών παιδιών συγκλονίζει, το ίδιο και τα όσα είπε ο ΔημήτÏης Πατέστος, καÏδιολόγος στους «ΓιατÏοÏÏ‚ του Κόσμου».

«ΠήÏε φωτιά το ÎºÎ¿Î½Ï„Î­Î¹Î½ÎµÏ Ï„Î·Ï‚ οικογένειας, η οποία εξαπλώθηκε και στο διπλανό κοντέινεÏ. Και τα δÏο καταστÏάφηκαν ολοσχεÏÏŽÏ‚.Η γυναίκα δεν μετακινήθηκε καθόλου, έμεινε στο κÏεβάτι εκεί όπου βÏέθηκε απανθÏακωμένη. Ο σÏζυγός της λιποθÏμησε έξω από το ÎºÎ¿Î½Ï„Î­Î¹Î½ÎµÏ ÎºÎ±Î¹ ευτυχώς, έβγαλαν τα 3 παιδιά της οικογένειας οι γείτονες», τόνισε αÏχικά στον Alpha και το «Εκτός ΓÏαμμής».

«Δίπλα από τη γυναίκα υπήÏχε ένα γκαζάκι από αυτά που μαγειÏεÏουν και το κάθε ÎºÎ¿Î½Ï„Î­Î¹Î½ÎµÏ Î­Ï‡ÎµÎ¹ έναν πυÏοσβεστήÏα, ο οποίος φαίνεται ότι εξεÏÏάγη» είπε ο γιατÏός.

Όσο για το ποια είναι η κατάσταση που επικÏατεί μετά το Ï„Ïαγικό συμβάν: «ΕπικÏατεί ηÏεμία, τα παιδιά 2 και 5 ετών και 18 μηνών μένουν με συγγενική οικογένεια και οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουÏγοί βλέπουν τις οικογένειες που έζησαν όλο αυτό και είδαν και την γυναίκα απαναθÏακωμένη».

ΚΑÎΤΕ LIKE ΣΤΟNEWSBEAST.GR

Πηγή