Γενικά

Χριστίνα Μπόμπα: Πώς ευχήθηκε στον Σάκη της για τη γιορτή του και τι τού ζήτησε να την κεράσει; -tv.gr

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Αθανασίου, η Χριστίνα Μπόμπα ήθελε να ευχηθεί στον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη για τη γιορτή του με ξεχωριστό τρόπο.  Και το έκανε φυσικά μέσω των social media με πολύ τρυφερό τρόπο μιας και δεν έκρυψε ποτέ πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι μαζί του. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Αννίτα Κοίτα: Άφωνη η Πάνια όταν…


Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Αθανασίου, η Χριστίνα Μπόμπα ήθελε να ευχηθεί στον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη για τη γιορτή του με ξεχωριστό τρόπο. 

Και το έκανε φυσικά μέσω των social media με πολύ τρυφερό τρόπο μιας και δεν έκρυψε ποτέ πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι μαζί του.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να σε χαιρόμαστε! Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που γεμίζουν φως και χαρά τη ζωή όλων όσων είναι γύρω σου! Σ’αγαπώ πολύ» έγραψε η όμορφη παρουσιάστρια η οποία σήμερα βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι μάλιστα έκανε ατέλειωτες βόλτες στο κέντρο της συμπρωτεύουσας με τη Χριστίνα να ζητάει κάτι συγκεκριμένο από τον Σάκη της να την κεράσει για τη γιορτή του.

Τι είναι αυτό; Τρίγωνα Πανοράματος, φυσικά, τι άλλο;

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής την πήγε σε ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της πόλης και την κέρασε, με την ίδια τη Χριστίνα, η οποία όπως είπε δεν είχε ξαναφάει, να ενθουσιάζεται από αυτό το τόσο αγαπημένο γλυκό της Θεσσαλονίκης.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού…

Πηγή