Γενικά

Όμορφο, Δυνατό, Ποιοτικό, Βραβευμένο, Super τιμή και Xiaomi…(XIAOMI Mijia Screwdriver 3.6V) Video

Κάποια πράγματα… απλά τα λατρεύω… μέσα σε αυτή την κατηγορία προϊόντων που αγαπώ είναι και τα εργαλεία… Και με αυτό το ηλεκτρικό κατσαβίδι της Xiaomi όπως ακριβώς είχε γίνει και με το Wowstick…. είναι “έρωτας με την πρώτη ματιά”…. Λοιπόν καλή η φιλοσοφία… και τα ωραία λόγια… εδώ πραγματικά απ’ αυτά που είδα και θα…


Κάποια πράγματα… απλά τα λατρεύω… μέσα σε αυτή την κατηγορία προϊόντων που αγαπώ είναι και τα εργαλεία…
Και με αυτό το ηλεκτρικό κατσαβίδι της Xiaomi όπως ακριβώς είχε γίνει και με το Wowstick…. είναι “έρωτας με την πρώτη ματιά”….
Λοιπόν καλή η φιλοσοφία… και τα ωραία λόγια… εδώ πραγματικά απ’ αυτά που είδα και θα δείτε κι εσείς στο βίντεο… είναιένα μεγάλο ΝΑΙ!

Σας παραθέτω τα απαραίτητα link.

XIAOMI Mijia Screwdriver 3.6V σετιμή;;; 34,38€ κομπλέαπό το Banggood μεκουπόνι BG36P99και με ασφαλή μέθοδο αποστολήςΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟpriority direct mail.
Link:http://bit.ly/2T3C943

και για τον επί πάνω από 1 χρόνο πιστό μου βοηθό… με όλη του την προίκα!!!
Wowstick 1F+ 64 In 1 Electric Screwdriver σετιμή;;; 29,85€ κομπλέαπό το Banggood σεFlash saleκαι με ασφαλή μέθοδο αποστολήςΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟpriority direct mail
Link:http://bit.ly/2zEjD99

Για περισσότερες προσφορές και κουπόνια Unpackan’s Daily selected Coupons
Link Telegram: Web:http://bit.ly/2ZeGpTn
και Mobile App (android – IOS):http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετεLike & Shareτην σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στοκανάλι μας στο Telegram. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Και φυσικά ΔΕΝ ξεχνάτε να επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο


Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή (Live URL) τοiTechNews.gr.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιοHOTπροσφορές της ημέρας  καιακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στοTelegramκαι κάντεLike & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στοMessengerωςUnpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Avatar

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε………. ένας Unpackman γεννιέται!!!

Πηγή