Υγεία

Αντλία πέους μια νέα θεραπεία για την ΣΔ

Μια αντλία πέους μπορούμε να πούμε πως είναι μια θεραπεία στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ) που δεν περιλαμβάνει τη χρήση φαρμάκων. Σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε πώς οι αντλίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τους άνδρες στην αντιμετώπιση αυτού του μεγάλου προβλήματος

Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) επηρεάζει εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο, και υπάρχουν και άλλοι τόσοι που θα αντιμετωπίσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα του πέους κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Η στυτική δυσλειτουργία, γνωστή και ως ανικανότητα, είναι η αδυναμία να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν μια στύση αρκετά σταθερή για να κάνουν σεξ.

Ενώ αυξάνεται το ποσοστό εμφάνισης ανάλογα την ηλικία, ορισμένοι άνδρες μπορεί να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα και σε πιο μικρές ηλικίες λόγω κάποιων συνθηκών στη ζωή.

Ευτυχώς, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να επιλυθεί με διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αντλίας πέους.

Στην πραγματικότητα, πολλοί άνδρες χρησιμοποιούν τη θεραπεία ως έναν τρόπο για να ανακτήσουν τον έλεγχο της στύσης τους, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν υπέροχο σεξ.

Τι είναι η αντλία πέους;

Γνωστή και ως αντλία στύσης υπό κενό ή αντλία κενού, η συσκευή έχει τρία βασικά εξαρτήματα:

Ένα σωλήνα για να εισάγετε το πέος σας μέσα, εναν δακτύλιο ή στεγανοποιητικό δακτύλιο που εφαρμόζει στη βάση του πέους σας και μια χειροκίνητη αντλία που οδηγεί νερό έξω από το σωλήνα για να προκαλέσει στύση

Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε τις αντλίες πέους;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αντλίες παράγουν αποτελεσματικά στύσεις που διαρκούν έως και 30 λεπτά. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη, ανάλογα με τη μοναδική ψυχοφυσιολογία του.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη στύσης πριν από τα προκαταρκτικά ή τη συνουσία και, σε αντίθεση με τα φάρμακα όπως είναι το potencialex, οι αντλίες πέους δεν έχουν παρενέργειες, υπό την προϋπόθεση ότι ακολουθείτε τις οδηγίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντλία παράλληλα με άλλες θεραπείες χωρίς να διατρέχετε πρόσθετο κίνδυνο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια αντλία πέους με ασφάλεια;

Στην αρχή, η χρήση της συσκευής μπορεί να φαίνεται άβολη, αλλά ο χειρισμός μιας αντλίας πέους είναι απλή υπόθεση.

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

Εισάγετε το πέος σας μέσα στο σωλήνα, σε χαλαρή κατάσταση. Χρησιμοποιήστε λιπαντικό για να αποφύγετε τον ερεθισμό, εάν απαιτείται. Αντλήστε αργά προς το πυελικό οστό για να απομακρύνετε το νερό μέσα στο δοχείο. Τα αιμοφόρα αγγεία του πέους σας θα διογκωθούν καθώς η αλλαγή της πίεσης στο εσωτερικό του σωλήνα τεντώνει το πέος σας. Αυτό συνήθως διαρκεί μερικά λεπτά για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα

Αφαιρέστε το πέος σας από το σωληνάριο και στη συνέχεια μπορείτε να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας Με τη σωστή χρήση, η αντλία πέους παρουσιάζει ελάχιστους κινδύνους και μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα.

Πώς να αποκτήσετε τη σωστή αντλία πέους;

Εάν σκέφτεστε να δοκιμάσετε την αντλία πέους, ξεκινήστε μιλώντας με το γιατρό σας. Ο γιατρός σας θα πρέπει να σας συστήσει φαρμακεία και πωλητές που πωλούν συσκευές εγκεκριμένες.