Υγεία Γενικά

Είναι το Phenq το καλύτερο χάπι αδυνατίσματος;

Το PhenQ δεν είναι ακριβώς ένα παραδοσιακό συμπλήρωμα απώλειας βάρους. Βλέπετε, σε αντίθεση με τα κανονικά συμπληρώματα, το PhenQ έχει μερικές διαφορετικές δράσεις. Συγκεκριμένα, λειτουργεί για να καταστείλει την όρεξη, να ενισχύσει την ενέργεια, να κάψει λίπος και να αποτρέψει τον σχηματισμό του λίπος.

Το έφτιαξαν επιστήμονες πραγματοποιώντας έρευνα σε διάφορα εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνες και μέταλλα. Αφού αποφάσισαν ποια προϊόντα πρέπει να μπουν στην φόρμουλα και σε τι ποσότητες θα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, έφτιαξαν το καλύτερο προϊόν για την απώλεια των περιττών κιλών.

Για παράδειγμα ένα από τα κύρια συστατικά του PhenQ, το α lacys reset, έχει δείξει ότι, από μόνο του, μπορεί να κάψει 7,24% του σωματικού τους λίπους, 3,44% του βάρους και να αυξήσει τη μυϊκή μάζα κατά 3,8%.

Aυτό είναι ένα μόνο συστατικό από όλα αυτά που υπάρχουν στο PhenQ, αντιλαμβάνεστε πόσο πολύ μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να χάσει κιλά όλα τα συστατικά μαζί. Να αναφέρουμε πως πρόκειται για φυσικά συστατικά, όχι συνθετικά, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά ασφαλή.

Το PhenQ είναι ένα χάπι φτιαγμένο από επιστήμονες, με έμφαση στο να είναι το καλύτερο δυνατό, και η εταιρεία που το κατασκευάζει δίνει μεγάλη προσοχή σε αυτό. Προσλαμβάνει τους καλύτερους ανθρώπους για να φτιάξει το καλύτερο προϊόν, με κάθε ειδικότητα, από συμβούλους υγείας, χημικούς τροφίμων, έως ειδικούς γυμναστές και διατροφολόγους.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως το phenq με την σύσταση που έχει βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τον οργανισμό μας να παράγει την L καρνιτίνη. Η L-Καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που δημιουργείτε υπο κάποιες προϋποθέσεις στο ανθρώπινο σώμα. Για να μπορέσει ο οργανισμός να συνθέσει την l carnitine, απαιτούνται να υπάρχουν κάποια αμινοξέα και βιταμίνες όπως είναι η λυσίνη, η βιταμίνη C, ο σίδηρος, και η βιταμίνη Β6.

Η L-Καρνιτίνη, βοηθάει τον οργανισμό στην διαδικασία παραγωγής ενέργειας από το λίπος. Αποθηκεύεται κυρίως στους μυς που βρίσκονται στον σκελετό μας, στην καρδιά, στον εγκέφαλο και γενικά όπου ο οργανισμός την χρειάζεται για να μετατρέψει τα λιπαρά οξέα σε ενέργεια…διαβάστε περισσότερα στο misswebbie.gr