Γενικά Πλανήτης

10 Άκρως ντροπιαστικές φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ που προκάλεσαν παγκόσμιο σκάνδαλο. Με την 6η θα κοκκινίσετε!

Πλανήτης


“Δεν πιστεύω πως οποιοσδήποτε καλλιτέχνης, σατιριστής ή κάποιος που βρίσκεται έξω από το κατεστημένο πρέπει να περιορίζεται,” είπε μία επαγγελματίας φωτογράφος διάσημων, η Alison Jackson.

Αγνοώντας πολλές απειλές, η καλλιτέχνης από την Βρετανία, πρόσφατα δημιούργησε μία σατιρική σειρά φωτογραφιών δείχνοντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, σε διάφορες ακατάλληλες φάσεις. Τον δείχνει μαζί με μοντέλα που πήραν μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς, την Κου Κλουξ Κλαν και άλλα και το αποτέλεσμα είναι πολύ αληθοφανές.

Παρά τις διάφορες προειδοποιήσεις από το γραφείο του προέδρου και τους δικηγόρους της, δεν σταμάτησε. H Alison αποφάσισε να δημοσιεύσει η ίδια τις εικόνες γιατί πιστεύει πως είναι λάθος να περιορίζεται η καλλιτεχνική ελευθερία. Ταυτόχρονα, ήταν πολύ προσεκτική με τον τρόπο που δούλεψε και ζητούσε τακτικά την νομική συμβουλή.

Κάνε να βρέξει

73

Σίγουρα έχει συμβεί αυτή η κατάσταση σε κάποια στιγμή της ζωής του. Έχει μπλεχτεί σε πολλά σκάνδαλα διαγωνισμών ομορφιάς, μέχρι που τελικά αγόρασε τον ίδιο τον διαγωνισμό “Μις Υφήλιος.” Είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με 4000 διαγωνιζόμενες. Αναγκάστηκε τελικά να πουλήσει τον διαγωνισμό όμως στο WME τον Σεπτέμβριο του 2015.

Μην παίζεις με τα μαλλιά μου.

74

Αυτή θα ήταν ακριβώς η απάντηση του Donald.

Χαμογελάστε!

75

Όταν αγόρασε τον διαγωνισμό μις Υφήλιος, έκανε μία αμφιλεγόμενη δήλωση λέγοντας: “Ο διαγωνισμός ήταν ένα άρρωστο κουτάβι.”

Άσε με να το απολαύσω, κοπέλα μου!

76

Έχει πει πολλές φορές πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ουσιών ή αλκοόλ.

Είμαι ο “Άντρας.” 

77