Γενικά Παράξενα

44χρονη κατάφερε και είδε Ζωντανή την δική της Κηδεία

Παράξενακηδεια

Στην 44χρονη έμελλε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να περάσει μία ολόκληρη ημέρα μέσα σε ένα φέρετρο, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι της πήγαν στο σπίτι για να «πενθήσουν» το θάνατό της.

Τα τελευταία 14 χρόνια η Βέρα είχε ένα όνειρο: Να ζήσει την κηδεία της ενώ είναι ακόμη ζωντανή!

Η ψεύτικη κηδεία, η οποία πραγματοποιήθηκε την Ημέρα των Νεκρών, την προηγούμενη Τετάρτη, έλαβε χώρα σε μια κηδεία σπίτι στην επαρχεία Camocim, στη Βραζιλία.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί από την οικογένειά της ήταν αντίθετοι με την ιδέα, φίλοι και οι συγγενείς της Βέρας επισκέφθηκαν την κηδεία κατά τη διάρκεια της ημέρας για να δείξουν την υποστήριξή τους.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου Τελετών, Paulo Araujo, δώρισε το φέρετρο και τον χώρο για την «κηδεία» της Βέρας, σε μια χειρονομία καλής θέλησης.

Σε ένα βίντεο, που γυρίστηκε την συγκεκριμένη ημέρα, η Βέρα εμφανίζεται να μακιγιάρεται και να απολαμβάνει τη στιγμή. Ανοιγοκλείνει τα μάτια προκαλώντας τους φίλους της να ουρλιάζουν με τρόμο και γέλιο καθώς προσποιείται ότι είναι νεκρή τη μια στιγμή και ζωντανή την άλλη.

Η παντρεμένη νοικοκυρά, που δεν έχει παιδιά, εξήγησε ότι το να «γιορτάζει» τη δική κηδεία της ήταν ένα «παλιό όνειρο» και ότι ποτέ δεν σκέφτηκε πως κάποτε θα γίνει πραγματικότητα.

Αλλά ήταν αποφασισμένη να το κάνει προτού να πεθάνει.

Η Βέρα είπε: «Ήθελα να βρεθώ στη δική μου κηδεία πριν από 14 χρόνια. Περίμενα πολύ καιρό και δεν μπορώ να πιστέψω ότι επιτέλους αυτή η επιθυμία έχει πραγματοποιηθεί.

«Όταν κάλεσα τους φίλους μου και την οικογένειά μου νόμισαν ότι αστειευόμουν και δεν το πήραν στα σοβαρά.»

Ο κ Araujo (ο ιδιοκτήτης του Γραφείου Τελετών) δήλωσε πως η Βέρα έχει προσπαθούσε να τον πείσει να εκπληρώσει την επιθυμία της εδώ και πέντε χρόνια, αλλά πάντα της αντιστεκόταν, μέχρι …σήμερα!