Γενικά Παράξενα

6 ένοχα πράγματα, που όλες κρύβουμε από εσάς

Παράξεναsecre

Μπορεί ο άντρας να είναι από την παλαιολιθική εποχή το ισχυρό φύλο, το λίγο πιο επιθετικό και όχι τόσο… φίνο και ντελικάτο, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι έχεις παρεξηγήσει κάπως τα πράγματα σε ό, τι έχει να κάνει με εμάς και τις συνήθειές μας.

Μήπως νομίζεις ότι όταν καθόμαστε μόνες με τις φίλες μας, μένουμε με τα εσώρουχα και παίζουμε μαξιλαροπόλεμο; ΝΟΤ! Ήρθε η ώρα να σε σοκάρουμε και να σου αποκαλύψουμε την μεγάλη αλήθεια. Είμαστε σχεδόν όσο αηδιαστικές είσαι κι εσύ. Και για να λέμε την αλήθεια, καθόλου δεν μας πειράζει. Και επειδή άντρες και γυναίκες πρέπει να τα μοιράζονται όλα ή σχεδόν όλα, λέμε να σου αποκαλύψουμε τα πράγματα που καμία γυναίκα δε θα σου πει ποτέ. Μα ποτέ όμως…

1. Η φίλη μας ξέρει τα πάντα: Όχι το αν κάναμε σεξ ή όχι, κάτι που φυσικά θα αναφέρεις κι εσύ στους φίλους σου, αλλά ακόμα και αν φταρνίστηκες κατά τη διάρκεια, ή μας είπες μία αστεία βρισιά, να ξέρεις θα μεταφερθεί με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια. Όπως και όλα τα υπόλοιπα φυσικά: Πώς είναι το σώμα σου, πώς μυρίζεις, το μέγεθος (εννοείται), αν κοιμηθήκαμε αγκαλιά ή ήσουν τόσο κάφρος που μας έδιωξες. Οπότε να ξέρεις, την επόμενη φορά που θα τη δεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξέρεις γιατί σε κοιτάζει και χαμογελάει, ή σε κοιτάζει με οίκτο.

2. Το δέρμα μας να ξέρεις, δεν είναι πάντα ούτε τόσο απαλό ούτε τόσο μυρωδάτο, ούτε και τόσο άτριχο, όσο κατά βάθος νομίζεις. Όλες αυτές τις υπέροχες ιδιότητες, τις αποκτά μόνο όταν είναι να σε δει. Γενικά να ξέρεις, και επειδή δεν είμαστε βρέφη, και τρίχα έχουμε, και μάλιστα μπόλικη, και μια μέρα μπορεί να μη μυρίσουμε σαν την πρώτη δροσοσταλίδα της άνοιξης, και σίγουρα το δέρμα μας καλύπτεται αρκετά συχνά από σπυριά. Δεν ξέρουμε αν έχεις καταλάβει, πόσες ορμόνες κυκλοφορούν μέσα μας.

3. Ξέρουμε ακριβώς πώς δείχνουν οι πρώην σου: Όταν λέμε ακριβώς το εννοούμε. Γενικά όχι μόνο πώς είναι εμφανισιακά αλλά και πού μένουν, τι δουλειά κάνουν, ποια είναι τα χόμπι τους, πού βγαίνουν, τι ψήφισαν στις εκλογές, ποια ήταν η αγαπημένη τους Spice Girl, αν ήταν Βισσικές ή Βανδικιές, και το ΑΜΚΑ τους. Επίσης είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν έχετε ακόμα επαφές. Μην μας ρωτάς πώς… Καλύτερα να μη μάθεις ποτέ.

4. Όταν κοιμόμαστε μόνες μας, δε φοράμε το δαντελωτό μας σετ εσωρούχων, αλλά μία τεράστια σκισμένη και σίγουρα λαδωμένη, φαρδιά μπλούζα, και ένα κολάν που έχει ξεφτίσει στα γόνατα, ενώ έχει και διάσπαρτες τρύπες από τις οποίες χωράει ολόκληρη πατούσα. Όχι στο λέμε, γιατί αν στείλεις μήνυμα και ρωτήσεις τι φοράμε, η απάντηση που θα λάβεις, είναι 100% ψεύτικη! Να το ξέρεις…

5. Ξέρουμε από την πρώτη στιγμή, ότι βλέπεις πορνό στο ίντερνετ. Δε θα μπορούσαμε να μην το ξέρουμε αλλά έτσι κι αλλιώς το υποθέτουμε. Οπότε με λίγα λόγια την επόμενη φορά που θα μας το αρνηθείς με πάθος και σθένος, να ξέρεις ότι από μέσα μας πολύ σε κοροιδεύουμε. Αλήθεια.

6. Όταν λέμε ότι είμαστε έτοιμες, πάντα, μα πάντα όμως, θέλουμε τουλάχιστον 7 λεπτά για να μπορέσουμε να βγούμε από το σπίτι, με δόξα και τιμή. Οπότε μην μας πιέζεις γιατί μας αναγκάζεις να λέμε ψέματα και δεν το θέλουμε.

 

press-news.gr
Αφήστε ένα σχόλιο